2777
2789

کمک کنین اگ میدونین من زایمان قبلیم دو روز چیزی نخورده بودم خمون در حد آب و خرما و این جور چیزا چون خیلی تو اطرافم میگفتن فلانی موقع زایمانش دفع داشته منم میترسیدم چیزی نخوردم موقع زایمانم اصلا جون نداشتم زور بزنم بد بخت ماما هم میگفت زور بزن هم پسته تو حلقم میکرد😦

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

اشکال نداره

برا ماماها کاملا طبیعیه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک 24 ساعت قبلش ناشتا بودم بعد تنقیه کردن ،ولی موقعی که دهامه رحمم 9 سانت باز شد بچه کم کم داشت م ...

چه جالب

خودت درخواست تنقیه دادی ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
من یک 24 ساعت قبلش ناشتا بودم بعد تنقیه کردن ،ولی موقعی که دهامه رحمم 9 سانت باز شد بچه کم کم داشت م ...

تنقیه چیست 2نمره؟؟

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

حالت دفع داشته باشی چی میشه ،خودشون اگه درست تنقیه کنن روده تمیز میشه 

برای من یه لحظه لوله رو رد کرد سریع کشید بیرون انقدر هم پرستار عصبی بود خدا لعنتش کنه

بعدش دفع کردم خود ایکبیریش مجبور شد تمیز کنه بعد بزارتم رو ویلچر ببره برای زایمان

یه چوب پنبه بزار😁😁

😂😂😂همه میگن طبیعیه اما خوب خجالت میکشه آدم

روز های آخر هر روز زیتون بخور 

بعد من زایمان اولم بود روزهای آخر 

که همون هفته آخر همه چی مقوی  میخوردم

یعنی میدادن بهم بخورم

زایمان خوبی هم داشتم اصلا ضعف نداشتم بعد از زایمان سریع بچم و شیر دادم 

و اصلا مشکل دفع پیش نیامد 

پیش هم بیاد طبیعیه دیگه ناراحتی نداره 

حتما که نباید جار بزنی همه بفهمن تو بیمارستان اتاق زایمان هستی

راهی نداری مگه اینکه تنقیه کنی 

حقیقتش روم نمیشه توضیح بدم بزن گوگل میاره😂

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐