2777
2789
عنوان

نوک پ س ت ان

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی اونم جدی نگرفت. الان یه نوک سینش از بین رفته. اونم ترشح داشت. جدی نمیگرفت با یه سینه بچشو شیر ...

خب عزیزم اون مشکل داشته و بهش رسیدگی نکرده...

اما اینی که استارتر میگه طبیعیه. همه هم گفتن

خب عزیزم اون مشکل داشته و بهش رسیدگی نکرده... اما اینی که استارتر میگه طبیعیه. همه هم گفتن

بهرحال همه که دکتر نیستن. بره دکتر بهتره. بعدم دکتر زنان اول. بعدم بره دکتر متخصص پستان.

نمیدونم توش بوده یا نه ی مجموعه ازمایش نوشت با سونو کامل 

پرولاکتین شرایط خاص میخواد یعنی حداقل سه روز رابطه نباشه تحریک سینه نباشه ورزش سنگین نباشه استرس نباشه و این صحبتا احتمالا توی آزمایش هات نبوده یه روز خاص از پریودی باید باشه که یادم نیست دقیق

اگر بوده و اینا رو رعایت نکردی احتمال اینکه پرولاکتینت رو الکی بالا یا پایین نشون بده هست

حالا فارغ از مساله سینه ت ، حالا که میخوای اقدام کنی به نظرم حتما پیگیر انجام این آزمایش به شکل صحیحش باش چون اگر بالا باشه یه سال اقدام میکنی بخاطر یه پرولاکتین ساده دوزاری نمیشه