2777
2789

عزیزم من هم یه نوع پورپورا داشتم اما با افزایش پلاکت همراه بود.پردنیزولون با دوز بالا مصرف کردم اوکی شد.

ولی دکتر شما فقط با حدس و کمای آی تی پی پردنیزولون نوشته برات.وگرنه ربطی به کمبود پلاکت نداره کورتونی که میخوری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز منم یه دفعه پلاکتم شد ۴۰ هزار  که دکتر تشخیص ای تی پی داد یه بیماری خود ایمتی هستش که بدن پلاکتا رو میخوره 

دکتر پردنیزولون ۵۰ داد وقتی پلاکتم کشید بالا کم کم قطعش کرد اما باز عود کرد  دیگه داروم قطع نکرد الان پردنیزولون ۵ میلی هر روز مصرف میکنم 

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
عزیزم من هم یه نوع پورپورا داشتم اما با افزایش پلاکت همراه بود.پردنیزولون با دوز بالا مصرف کردم اوکی ...

اتفاقا کورتن خیلی ربط هم داره به کمبود پلاکت چون ای تی پی یه بیماری خود ایمنی هستش میخاد ایمنی سرکوب کنه که کمتر پلاکت  افت کنه من سه ساله درگیر این بیماریم 

نه عزیز من بچه ندارم یه دفعه اتفاق افتاد ان شاالله با کورتن که میخوری جواب میده و پلاکتتون میاد بالا نگران نباش فقط به دستورات دکتر خوب گوش بده و کورتن سر ساعت و منظم مصرف کن 

اتفاقا کورتن خیلی ربط هم داره به کمبود پلاکت چون ای تی پی یه بیماری خود ایمنی هستش میخاد ایمنی سرکوب ...

درسته عزیزم.منم اشاره کردم که دکتر با حدس ای تی پی کورتون تجویز کرده.

اما ممکنه بیماری ایشون ای تی پی نباشه و مشکلات دیگه ای باشه

خطرناکه این بیماری دختر پاییز؟ با دارو کنترل میشه؟

اگه خیلی پلاکت بیاد پایین خطرناک میشه و مجبور میشن طحال بردارن ان شاالله به انجاها نکشه وقتی پلاکتت پایینه بیشترراستراحت کن و مواطب خودت باش که جایت زخم نشه و بهداشتم خیلی رعایت کن که مریض نشی