2777
2789
😂😂😂اره تازه نامزد کرده بودیم.نامزدم یه دفتر کوچیک داشت ک میخواس واسش منشی بگیره تلفنی داشتیم میحر ...

خو از قصد گرفته بود کهدچی شه 

خوشبختی جوونا صلوات ☺

بعدها منم کشفیدم ک حسوده خودش😉واس همین عکسای تو گوشیمو داشتم فقط ب خواهرش نشون میدادم ب اون نشون نمیدادم😂ازنگاهش فهمیدم ک د ازفضولی و حسادت چشاش  داره میشه چهارتا

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عجب تو.چیکار میکردی ؟

اوایل چون نمی دونستم تو خودم حسادت میکردم ولی دوسه بار بعدش تکرار کرد متوجه که شدم دیگه توجه نکردم و بی تفاوت شدم بیچاره دپرس شد دیگه اونکارو نکرد البته مقصر خودمم بودم چون زیاد بهش محبت نمیکردم برعکس اون این باعث تحریک شدنش میشد الان که عقد کردیم چوت دیگه مطمئنه از احساسم اینکارو نمیکنه ولی بازم گاهی اوقات بهم میگه بهم بگو که دوسم داری 

خو بدتر میشه ک

بهش برسون که واسه رفتارش داری ازش فاصله میگیری ولی مستقیم نه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
خو از قصد گرفته بود کهدچی شه 

نه لازم داشت.قبلام منشی داشته.منم اوایل شاید اونقدری دوستش نداشتم یا شاید خیلی بهش اعتماد داشتم شایدم خیلی روشن فکر بودم.هرچی بود باعث شده بود ک فکر خوبی نکنه و خوشش بیاد ک حسادت منو تحریک کنه.البت اونم جدی نشد و نگرفت

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز