2777
2789
عنوان

بعله برون....

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 42 پست
پارچه ی مجلسی سنگین منظورتون قیمتی هستش  ماهم این رسمو داریم ولی مادرم میگه بعدا به سلیقه اش ل ...

اره عزیزم. از این پارچه های شیک کار شده. هر طور صلاحه عزیزم اره شاید خودش پسند کنه بهتر باشه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
پارچه ی مجلسی سنگین منظورتون قیمتی هستش  ماهم این رسمو داریم ولی مادرم میگه بعدا به سلیقه اش ل ...

اسی چادرمشکی واسه بله برون نبرین حالابعداتوخریداش میخره توبله برون چادرسفیدمرسومه ببری

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به سبد میوه .. یکی دیگه شیرینی .. لباس سره عقد .. روسری سره عقد .. کیف .. کفش .. انگشتر نشون .. لباس زیر ست .. جوراب .. ساق دست .. 

این سبدم ک میگم بیرون دارن .. هم میفروشن هم اجاره میدن .. واسه همین مراسماست 😊😊

پارچه چیه بابا... پارچه نبرینا مگه تو عهد بوق زندگی می‌کنید. پارچه پول الکی هدر کردن و به درد نخوردن هست. هرکس اندازه وسع و توان خودش خرید بله برون میکنه.... انگشتر نشون و چادر سفید که همه جا هست. 

اینام میگیرن.... دفتر بله برون.... قرآن و جانماز خوشگل سفید عروس. کیف و کفش و روسری.... چند تا لوازم آرایش مثل رژ لب و سایه چشم و کرم اینا. چند تا بولیز خوشگل. دسته گل و شیرینی. 

خرازی ها هم بری سبد وسایل بله برون دارن خیلی خوشگل و شیکه و آماده است. 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
بذار عزیزم و بگو چیا بود

یه چادرسفیدالبته پارچش روباکارتون وایناشبیه گل درآورده بودخواهرسوهرم+دوکله قندتزئینی,به اضافه گل بزرگ،وانگسترنشون،ولی ایناروزکاغذنویسی بود،بله برون رفتیم قبلس خریدمانتووسلواروکفش وشال وایناکه بازم خولهرشوهرم بردخونش تزئین کردآورد،یه جادرم برامامانم خریده بودن اونم پارچه چادرهاهم رنگی مال من سفیدمال مامانم رنگی

واسه من ک فقط یه پارچه چادری و پارچه لباسی اوردن همین با یه دسته گل

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
به سبد میوه .. یکی دیگه شیرینی .. لباس سره عقد .. روسری سره عقد .. کیف .. کفش .. انگشتر نشون .. لباس ...

اهان به نکته ظریفی اشاره شد لباس سرعقد ولی محرم نیستن مادرش نمیذاره بیاد یعنی خودمون بگیریم...

به سبد میوه .. یکی دیگه شیرینی .. لباس سره عقد .. روسری سره عقد .. کیف .. کفش .. انگشتر نشون .. لباس ...

راستی .. یه چیزم بگم .. چادر مشکی نبرین .. بذارین بعدا تو پاگشا کنار هدیه اش بهش بدین .. کله قندم ک باید ببرین دایی عروس بشکونه 

یه چادرسفیدالبته پارچش روباکارتون وایناشبیه گل درآورده بودخواهرسوهرم+دوکله قندتزئینی,به اضافه گل بزر ...

وکلی چیزاهای دیگه راستش روتختم درحال خواب بعدامیزارم بروببین

مگه پارچه ی قندو محضر نداره

بعضی محضرای عقدندارن اگه سفره عقدداره بپرسین ازش،ماواسه داداشم ازشهرستان عروس گرفتیم محضرسفره قندنداشت داداشم سریع رفت گلفروشی دومترمترتورنقره ای گرفت گوشه هاشوپاپیون زده بودگلفروشی داخلشم گل رز ومریم وداوودی پرپرکرده بودگرفتیم بالاسرشون خیلی قشنگ شد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اهان به نکته ظریفی اشاره شد لباس سرعقد ولی محرم نیستن مادرش نمیذاره بیاد یعنی خودمون بگیریم...

اووووم اگ سلیقش دستتون اومده ک خودتون بگیرین 

اگ نه.. بنظرم پارچه ببرین راحتتر باشه واستون 

یا میتونین اجازشو بگیرین ک باهاتون بیاد