2777
2789
ماهی ۱۰تومن

ماشالله ،۱۰ ملیون؟ولی پلیسا امنیت جانی ندارن ،سخته واقعن،دوستم شوهرش ارتشیه ماهی ۴ تومن میگیره،ولی واسه بچه دار شدن با این حقوق و خودتم که شاغلی عالیه،منتهش کارای نظامی خطرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به داداشت بگو بیاد منو بگیرع😂😅😁

والله یه داستان عشقی ناکام داشته دوسال پیش بخاطر مخالفت پدر مادرم و خودم فعلا دوسالی هستش رم کرده نمیشه در این باره زیاد اصلا بهش حرف زد حرفیم در این باره بخوام بهش برسونم از سمت شوهرم میدم  زیاد تحت فشارشم قرار بدیم نه اینکه گیر خانواده نیستش یه هفته میره بالا دفترش زندگی می‌کنه 

والله یه داستان عشقی ناکام داشته دوسال پیش بخاطر مخالفت پدر مادرم و خودم فعلا دوسالی هستش رم کرده نم ...

وااای خوشبحاله دختره چه خوش شانس بوده که دل دادشت اینجوری پیشش گیر کرده ،چیکار میکنن اینا که اینقد پسرا رو جارو میکنن؟،دختره چیکاره بود؟خوشکل بود؟چرا من نتونستم مخ عشقمو بزنم؟داداشت چند سالشه ؟منعاشق شوهر مهندسم ،اهل کجایین؟

هرکسی دیدگاهی داره 

الان درکت میکنه؟سنش مشکلی پیش نیورده برات؟با ۲۴ ساله آوم شور وشوق خاصی داره از لحاظ هیجان جوونی،من خودم ۱۱ سال تفاوت خواستگارم بود گفتن زیاده از هرکیم پرسیدم میگفت اذیتم با شوهرم که ده سال بزرگتره

والله یه داستان عشقی ناکام داشته دوسال پیش بخاطر مخالفت پدر مادرم و خودم فعلا دوسالی هستش رم کرده نم ...

واای باورم نمیشه ،مگه دختره چطور جادوش کرده ؟بالا دفترش زندگی میکنه 😢

هر شغلی خوبه قرار نیست حتما دولتی باشه نمی‌دونم مردم در کار دولتی چی دیدن که آنقدر دنبالشن و شده آرز ...

ماشالله خداحفظش کنه مهندسا خیلی با کلاس ولاکچرین دکتر چیه

وااای خوشبحاله دختره چه خوش شانس بوده که دل دادشت اینجوری پیشش گیر کرده ،چیکار میکنن اینا که اینقد پ ...

والله دختر خانوم رو که من  چهار بار بیشتر ندیدم اونم دوبارش زمانش خیلی کوتاه بود ظاهری معمولی ولی اخلاقی دختر خوب و گرمی بود عشوه ای هم نبود ولی خانومانه بودش دوبار باهاش صحبت کردم یبار کلا داداشم بود و بیشتر آشنایی بودش یبارم یه جوری شد که جواب نه خانوادم رو یه جوری بهش رسوندم

حالا چی بینشون گذشته بود رو نمی‌دونم ولی می‌دونم اولین عشق و دختری بود که داداشم باهاش رابطه داشته شاید اولی بود جو گرفته شده ولی منو واسطه کرده بود من چون خودمم مخالف بودم نظر پدر مادرم رو برنگردوندم داداشم هم مثل قبل با من نشد که نشد 

واای باورم نمیشه ،مگه دختره چطور جادوش کرده ؟بالا دفترش زندگی میکنه 😢

نه بابا مامانم غر میزنه چرا زن نمیگیری و مسخره کردی مارو اینا اینم خودش رو لوس می‌کنه چند روز می‌ره اونجا بعد مییادش 

ماشالله خداحفظش کنه مهندسا خیلی با کلاس ولاکچرین دکتر چیه

نه دیگه دکترا واقعا لوکس و لاکچری هستن کار کم درآمد زیاد مسولیتم ندارن اول برگه امضا میگرن چیزی شد رضایت دارم.... من وقتی با پروانه نظام مهندسی مهر میخوره زیر یه پروژه تا ۲۰ سال باید جوابگو باشم