2821
2789
عنوان

عروووسی😐👰👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 135 پست
کوفتتتت ترکیدم 😂😂😂😂

والله من الان دلم برا شوهرم می سوزه بد جوری تحمل می کنه 😂😂😂😂😂😂😂😂می گه خدا منو لعنت کنه چرا شرایط بارداری اولتو یادم رفت  خدا ازت نگذره تو چرا بهم یاداوری نکردی 😂😂😂😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدایا کمک کن منم نترکم😑😑 من شوهر ایندم بحثو هی میبره اون سمت من ی جوری بحثو عوض میکنم بعد یادش ن ...

🤣🤣🤣🤣

باز خوبه تو یه شوهر اینده داری من اونم ندارم😐اتفاقا خوبه بدونی تو رابطه بعدا چی میخواد

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
داشتم😑😐 ایییی اب شدممممم از خجالللللت  ماااامان

خب پس خجالتت برای چیه

بی حیا باید باشی برای شوهرت خجالتم بذار کنار لباس زیر مخصوصم بپوش زیر لباس عروسیت ازون قرمزای معروف نی نی سایت😂

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
نگران نباش لذتش از دردش بیشتره فقط من حسرت ی چیزو میخورم ک چرا نگه نداشتیم واس عروسی، 😐☹️

منم همین حسرت رو دارم

البته حسرت میخورم چرا ۳ ماه بعد عقد

خوب بود زودتر باشه

پرستارم و عاشق پرستاری هستم
چرا استرس دارم از بس که نمیگن فلان و ......

اصلا استرس نداشته باش اروم وریلکس 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

🤣🤣🤣🤣 باز خوبه تو یه شوهر اینده داری من اونم ندارم😐اتفاقا خوبه بدونی تو رابطه بعدا چی میخواد

😂😂😂😂

شوهر اینده نگو بلا بگو

مث خر داره کار میکشه ازم

خودش امتحان داره

باید واس سرکارش لیست وارد کنه تو سایت از صب تا الان دارم لیست  وارد میکنم

تهش گف ی جای خاص میبرمت

فقط خدا کنه خونشون نباشه😂😂😂

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
خب پس خجالتت برای چیه بی حیا باید باشی برای شوهرت خجالتم بذار کنار لباس زیر مخصوصم بپوش زیر لباس عر ...

نخ در بهشت😂😂😂😂

هر کی دره شه سه دره...امشو مه دل غصه دره...چرخ و فلک بازی نده...
اصلا استرس نداشته باش اروم وریلکس 

الان با حرفای شما استرسم کمتر شد ممنون از راهنماییتون

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
😂😂😂😂 شوهر اینده نگو بلا بگو مث خر داره کار میکشه ازم خودش امتحان داره باید واس سرکارش لیست و ...

🤣🤣

کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه   فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
خب پس خجالتت برای چیه بی حیا باید باشی برای شوهرت خجالتم بذار کنار لباس زیر مخصوصم بپوش زیر لباس عر ...

🤣🤣

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
منم همین حسرت رو دارم البته حسرت میخورم چرا ۳ ماه بعد عقد خوب بود زودتر باشه

ای کاش نگ می‌داشتیم واس شب عروسی آخه شب عروسیمون از بیکاری فیلم ترسناک گذاشتیم نگاه کردیم🤣🤣🤣صب مامانم اومده بود همش قربون صدقه میرفت منم از خنده سرخ شده بودم

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
الان با حرفای شما استرسم کمتر شد ممنون از راهنماییتون

فدای تو