2777
2789
عنوان

عروووسی😐👰👰

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 135 پست
از چیش دقیقن استرس داری مجلسش یا اصل ماجرا؟

اصل ماجرا😑

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزااان استرس داره برا جشن و رقص و ارایشش😬 زشته اینقد منحرفین سریع رفتین سر اصل مطلب😁🤪 خدایا ب ...

اتفاقا شما نگرفتی اصل مطلبو گلی😃

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
بران ارزوی خوشبختی میکنم⚘⚘⚘

خیلی ممنون همچنین 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
چند وقته عقدی؟ 

۶ ماه.

در واقع ترس نداره فقط یه کم درد داره اونم نهایتا تا دو هفته بعد کاملا عادی میشه از ژل لوبریکانت هم استفاده کن

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست
😑میترسمممممممممممم

بهترین کار اینه اصلااااااا بهش فکر نکنی اصلا از یاد خودت ببر اون موضوعو

روز عروسیتم تا میتوتی حال مراسمتو ببر و استفاده کن

و اخر شب که شد بزتر مثل یه اتفاق شیرین تو زندگی سوپرایزت کنه خخخخخ

ازچي

از ......

اتفاقا شما نگرفتی اصل مطلبو گلی😃

من خیلی ساده و پااااکم 😁

اصن ذهنم نمیره اون ورا😂😂😂

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده