بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
با همین تیپ تو خیابونه. شما خیابون هم نمیریدجلو چشم نباشید؟
عزیزم نظرما رو راجع به پروفایلشون خواستن اگه راجع به خیابون میخواستن اونوقت بهشون جواب میدادم،در ضمن من نگفتم میخوام جلو چشم باشم به ایشونم نگفتم جلو چشم نباشن ،نظر خودمو گفتم که اینطوری جلو چشما نمیرم ،پوشیده میرم و گرنه زندانی که نیستم که جلو چشم نرم منم آدمم و اجتماعی،سرکار پارک مغازه اداره همه جا حق دارم برم و میرم،یه مورد دیگه هم اینکه فضای مجازی از جامعه ای که در طول روز ایشونو میبینن وسیع تره و در آخر گلم من صرفا نظرمو گفتم اگه استارتر نظر امثال من براشون مهم نبود تو تاپیکشون مینوشتن امثال من حق نظر دادن ندارن و منم با اسلح نظرمو تحمیل نکردم که کردم؟دوستانه گفتم بهشون...
بازم به شما استارتر که انگار نه انگار یه صفحه براش وقت گذلشتم،فک کنم همون شما درس میگید گاهی وقتا آدم ساکت بشه بهتره،نمردیمو معنای نظر خواهیم فهمیدیم🌸🌸🌸