2777
2789
عنوان

حستون راجب کاربریم و عکسم☺

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 52 پست

شبیه خارجیایی😍

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
کاربریتو ندیده بودم تالا عکس پروفایلتم الان دیدم با عرض معذرت   اینجوری شدم

وا چرا اینجوری شدی دقیقا

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همین تیپ تو خیابونه. شما خیابون هم نمیریدجلو چشم نباشید؟

عزیزم نظرما رو راجع به پروفایلشون خواستن اگه راجع به خیابون میخواستن اونوقت بهشون جواب میدادم،در ضمن من نگفتم میخوام جلو چشم باشم به ایشونم نگفتم جلو چشم نباشن ،نظر خودمو گفتم که اینطوری جلو چشما نمیرم ،پوشیده میرم و گرنه زندانی که نیستم که جلو چشم نرم منم آدمم و اجتماعی،سرکار پارک مغازه اداره همه جا حق دارم برم و میرم،یه مورد دیگه هم اینکه فضای مجازی از جامعه ای که در طول روز ایشونو میبینن وسیع تره و در آخر گلم من صرفا نظرمو گفتم اگه استارتر نظر امثال من براشون مهم نبود تو تاپیکشون مینوشتن امثال من حق نظر دادن ندارن و منم با اسلح نظرمو تحمیل نکردم که کردم؟دوستانه گفتم بهشون...

شبیه خارجیایی😍

فدات😙😍❤

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
با همین تیپ تو خیابونه. شما خیابون هم نمیریدجلو چشم نباشید؟

بیخیال عزیرم

عزیزم نظرما رو راجع به پروفایلشون خواستن اگه راجع به خیابون میخواستن اونوقت بهشون جواب میدادم،در ضمن ...

درسته🌷

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم