2777
2789
عنوان

مادرشوهر😁

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 54 پست
۱۵ هفته ۵ روزمه دکتر گفته احتمال ۸۰ دختره ولی خودم پسر دوست دارم .اره سال آخر تجربی ام غیر حضوری میخ ...

خیلی خوبه منم درس می خونم سال آخر انسانی ام میگم تو بیشتر چی میخوری؟

پدرم تنها کسی که همیشه تو ❤واسه شادی روحش صلوات لطفا😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم سالم بودنه بچه است نه دختر و پسر بودن.به بقیه هم ربطی نداره.مهم خودت و شوهرت.

واقعا همینه عزیزم

من چون بچه اولمه فقط مهم برام سالم بودنشه

دیروز وقتی گفت سالمه انقدر ذوق کردم اشکم بند نمیومد منشی دکتر فکر کرد چون گفته پسر ذوق کردم گفتم دختر هم بود همین قدر خوشحال بودم

احتمالا پسره چون منم دقيقا علائماي شمارو داشتم بچه هم همش سمت راستم بود بچه م پسره

من هفته نهم ام خیلیم فرض ام مث جن این ور اون ور دو میزنم همه چی هم میخورم اما از بوی روغن و عطر حالم بهم میخوره

نه عزیزم خودش تاکید داشت تا غربالگری نرفتیم فقط به مامانت بگو مامان من بفهمه نمیتونه به کسی نگه

برای منم لطفا دعا کن دامنم سبز شه ۸ساله منتظرم ماه دیگه برای دومین بار کاشت جنین دارم

یعنی یه روز منم مامان میشم  
برای منم لطفا دعا کن دامنم سبز شه ۸ساله منتظرم ماه دیگه برای دومین بار کاشت جنین دارم

با نی نیم برات دعا کردیم انشاالله خیلی زود بیای خبر بارداریت رو بدی عزیزم

من از ۵ هفتگی ویار داشتم برعکس قبل که ترشی دوست داشتم جرات نمیکنم چیز ترش بخورم به شیرینی علاقه پید ...

منم دقیقا مثل توام اول مثل دیوونه ها فقط ترشی میخوردم بعد دلم زد فقط شیرینی الان دوست دارم

من هفته نهم ام خیلیم فرض ام مث جن این ور اون ور دو میزنم همه چی هم میخورم اما از بوی روغن و عطر حالم ...

منم همينطورم انقد سرحال و زرنگ شدم اصلا سرجام نميشينم از اولم بيحال نبودم خوابمم خيلي كم شده الان با اينكه دارم ميرم تو ٨ ماه معمولا همه ميگن سنگين شدي و سختته ولي مامانم چند روز پيشم بود همه كارارو خودم ميكردم تا از خواب بيدار ميشد كارامو كرده بودم كلي هم باهام غر ميزد كه چرا يه لحظه نميشيني دست خودمم نيستا. منم تا ٤ ماهگي عطر نميزدم از بوش بدم ميومد ولي بعد ديگه خوب شدم كلا تهوع نداشتم اصلا و اشتهام زياد شد

[QUOTE=118900452]منم همينطورم انقد سرحال و زرنگ شدم اصلا سرجام نميشينم از اولم بيحال نبودم خوابمم خيلي كم شده الان با ...[/QUOTE

یه لحظه میای تو پی وی شخصی حرف دارم باهات 

خیلی قشنگه من اگه پسر بود عباس اگه دختر بود نمیدونم

شوهرم محیا دوست داره میگه با اسمم میاد یحیا محیا😂😂😂محمد طاها برای اینکه نیت کرده بودم اگه بچه اولم پسر بشه  اول اسمشو بزارم محمد