2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این همه تاخیر

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
ای جاااانم ،انشالله به سلامتی😍😍😘😘از سونو برگشتی به من خبر بده چیشد عزیزم

چشم حتما

امیدم به بارداری 1 درصده اما همینم حس خوبی بهم میده

بهت خبر میدم

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
چشم حتما امیدم به بارداری 1 درصده اما همینم حس خوبی بهم میده بهت خبر میدم

عزیزم امیدوار باش منم دعا میکنم

باشه عزیزم بسلامتی

اومدی حتما خبرم کن

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😘💖🌹

سلام عزیزم رفتم گفت کیست نداری سونو کرد

ولی ازمایش ننوشت گفت اگه باردار بودی بی بی چک نشون میداد امپول پروژسترون داد دو تا بهم 😭😭😭😭

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
سلام عزیزم رفتم گفت کیست نداری سونو کرد ولی ازمایش ننوشت گفت اگه باردار بودی بی بی چک نشون میداد ام ...

سلام عزیزم ببخشید دیشب اینترنتم قطع شد اتفاقا خیلی توی فکرت بودم عزیزم

بگردم برااات😭😭😭اما خودت بهشون میگفتی برای اطمینان برات ازمایش بنویسن چون بی بی چک برای بعضیا درست نشون نمیده😭💖💖🌹🌹

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
سلام عزیزم ببخشید دیشب اینترنتم قطع شد اتفاقا خیلی توی فکرت بودم عزیزم بگردم برااات😭😭😭اما خودت ب ...

خواهش میکنم عزیزم

نمیدونم دیگه داغونم 😭😭 گفت برم ماه بفد برای شروع سیکل ای وی اف 😭😭

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
خواهش میکنم عزیزم نمیدونم دیگه داغونم 😭😭 گفت برم ماه بفد برای شروع سیکل ای وی اف 😭😭

عزیز دلمممم😭😭عزیزم کلی دعات میکنم و به فکرتم ،انشالله که نیازی به ای وی اف نمیشه

مرسی قربونت برم

فدا_مدا# 😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز