2777
2789
عنوان

شوهرم بارداره ویارقیمه کرده😁😍😁

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز رنده کن با گوشت تفت بده

لپه هارو م از قبل خیس کردی بریز داخلش و تفت بده

رب بریز و باهاشون ی تفت بده

اب بریز توش شعله زیاد کن جوش اومد کم کن بزار جا بیفته

اخرای پخت نمک فلفل ابلیمو دارچین بزن. با شعله کمممم چندساعت جا بیفته

من لیموعمانی چون بدم میاد نمیندازم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اگه لپه و گوشتت دیر پزه  جدا جدا بپزشون

تو قابلمه پیاز داغ فراوان درست کن لپه و گوشتتو بریز باهم تفت بده رب و زردچوبه و نمک بزن

آب جوش اضافه کن با یه چوب دارچین و دوتا قاشق گلاب و دوتا لیمو عمانی

اخر کارم یه قاشق ابلیمو

بذار دو ساعت قشنگ جا بیفته

سیب زمینی خلالی هم سرخ کن 

اگه اونجوری حساب کنی شوهرمن هر روز حامله است😆

😉

غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢

هر کسی یه روشی داره نیان بگین این چه مدلی 😠

من گوشت و پیاز رو تفت میدم . بعد ادویه فلفل سیاه و زعفرون چوب دارچین یه کوچولو رب میزنم میزارم بپزه وقتی نیم پز شد 

لپه خیس شده رو  تو روغن تفت میدم با رب فراوون . بعد به گوشت اضافه میکنم . از اول اضاافه نمیکنم چون له میشه 

گلاب و زعفرون زیاد با لیمو عمانی هم نیم ساعت اخر میزنم 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
شوهرت دادن قیمه یادت ندادن😂

نه😔

غم های من ازاینجاشروع شدهمش هفت سال بودم روزی که پدرم منوگذاشت وتاابدرفت فقط باچشام نگاه میکردم همه گریه میکردن جزمن نمیدونستم چی شده بابچهابازی میکردم مدت هاگذشت ومن فکرمیکردم بابام رفته مسافرت یروزی رفتم سراغ مامانم وگفتم مامان پس چرابابام نمی یادازمسافرت دیگه مارومیخواد؟مادرم اشک توچشاش جمع شدگفت بابات دیگه رفت تواسمون دیگه هم نمی یادمنم رفته روپله هانشستم هوابارونی بودیادمه به اسمون نگاه کردم به خداگفتم اخه خداچراباباموازم گرفتی هنوزازش سیرنشدم باباموخوب نشناختم چجوری برم مدرسه ودوستام باپدراشون روببینم ولی من بدون پدراون روزکلی گریه کردم وفهمیدم دیگه بابام رفت کسی که بمیرددیگه برنمیگرددواین قصه ی غمناک بچگیم 😢😢
سرآشپز پاپیون نصب کن خیلی خوبه

مرسی😚

گوشت گوسفندی تکه کن اگه دو نفر هستین اندازه ده پانزده تکه گوشت دو تا مشت کوچیک لپه از قبل خیس خورده یه پیاز درشت و ریز ریز کن سرخ کن گوشتو تفت بده لپه هارم بهش بزن یه تفت بده ربو ادویه هم برن آب داغ بریز جوش امد زیرشو کم کن تا سه چهار ساعت بپزه هواست باشه آبش تموم نشه تا جا بیفته با سیب زمینی سرخ کرده سرو کن توش آخر پخت زعفرون هم بزنی عالی میشه

ای حال نا معلوم آروم باش آروم