رانندگی مدیر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2458 عنوان طلا خریدن | مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 52 پست سلام همسرم برام طلا خریده ده میلیون برا عیدیم الیته زود خریدین ک تا عید گرون نشه .ب نظرتون همسرم کار خوبی کزده شما بوذین خوشحال میشدین اینم عکسش نظرتون بگین راجب طلام عقد هستم .اونا ک عقدن بیان بگن متاسبتا چی براشون اوردن مث شب یلدا مث عید بزرگ 1398/10/16 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رانندگی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/31 تعداد پست: 2458 الان طلا چقدره؟کسی میدونه؟ دیشب 501 هزار تومن بود
مانی۷۶ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1990 پس نگو تو ذوقم میخوره.😉به یه دردی بالاخره تو زندگیت میخوره دیگه کادوها😃 آره ولی به جای طلا از همون اول پولشو بهم بدن دیگه برای فروشش این همه سختی نمیکشم به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
لیا۲۴ عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 364 آره خداییش قبلش کلی هیجان دارم که چی قراره کادو بگیرم یهو تلپی میاد طلا بده اون موقع دقیقا قیافم این ... مسخرمون میکنی؟؟🤨🤨 حلام خوب نیسواسم صلوات بفرستین زندگیم داغونه 😓😓😓😓😓😔😔😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
مانی۷۶ عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1990 مسخرمون میکنی؟؟🤨🤨 ماذا فازا ؟میگم از طلا بدم میاد میگی مسخرمون میکنی؟🤦♀️ به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
miad_saeed عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 1700 اره خوب کاری کرده تا عید خیلی گرونتر مییشه * اِنَّ رَبیْ قٍَريݕ ُ مُڄیݕ 🌸دۏسݓاي عَݫيزَم ݦيݜہ ݕَراي ݜادي روځ باباݦ صلَۏأت بفرستیݩ🌸ڂُدا ڄونَم دݪمۏ اينقَد ڝاڦ ݣن ݓا قَبڶ أَݫینݣ دَسٺم پايين ݕياد دُعاݦ مَݭتجاب ݜہ🌸ڂُدایا ݦݧو دَݭت ایݧو أُون نَسپار خؤدݓ مُۏاظبم باݜ 🌸ݧَماݫ ݜبْ اَۏڶ قَبږ ݦي خوݧَم ۏاݭہ اَݦواݓتوݧ🌸يا ݣَريم الصَّفځ🌸خُدايا قسݦت وَ حَکݦݓ و ݕزار واݭہ اۏنايي ک ݦۍ فَهݦَن ۏاݭه مَݩِ نَفهݦ ڦقط مُعجݫه کُݩ🌸
لیا۲۴ عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 364 ماذا فازا ؟میگم از طلا بدم میاد میگی مسخرمون میکنی؟🤦♀️ میگی طلا بهم کادو میدن ناراحت میشی و اینا تو کتم نرف آخه😊😊 حلام خوب نیسواسم صلوات بفرستین زندگیم داغونه 😓😓😓😓😓😔😔😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻