2777
2789

بعضیاتون چقد زود قضاوت میکنین و دل میشکونین. اگه کارایی که شوهرم براخونوادم کرده بفهمین از حرفاتون خجالت میکشین... سعی کنین یکم عاقلانه تر نظر بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی چی بگم ازت متنفر شدم اونجایی که گفتی ن خواهرم برام مهمه ن بچش👊👊👊👊

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خوب عزیزم اینجا مجازیه و هیچکس از بقیه خبر نداره 

مجبور نیستی زندگی شخصیتو بیاری اینجا 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

من نبودم تاپیکت

ولی میتونستی کارایی که کرده رو توضیح بدی تا بقیه هم نظری ندن که ناراحت شی🙄

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بعدم وقتی تاپیک میزنی باید انتقاد پذیر باشی اینجا یه سایت عمومیه 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

ولشون کن بابا.اونا ک تک تک لحظات با تو و شوهرت نبودن و صدرصد نمیتونن درکت کنن و بعدشم اینا هرچی بگن مطمن باش با توجه ب خودون و شرایط زندگیشون کامنت میذارن.مثلا یکی شوهرشو دوس داره طرفتو میگیره یکیم ک ازش بدش بیاد تو رو و شرایط تورو هم بد قضاوت میکنه.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
ی چی بگم ازت متنفر شدم اونجایی که گفتی ن خواهرم برام مهمه ن بچش👊👊👊👊

عزیزم وقتی کسی تمام نوجوونی و جوونیتو بخاطر کاراش ازت گرفته و باغم و غصه بزرگ شدی. روزایی که بهترین روزای عمرم میتونست باشه. تاکی باید بهش فرصت بدیم و اون سو استفاده کنه. همه چی دوطرفست. شمام جای مابودین همون اول جامیزدین. نمیدونین چکارایی کرده. الان که 28 سالمه و خودم صاحب یه زندگیم حق اینو دارم خوب و راحت زندگی کنم. شوهرم و بچه ایندم یه زن بی اعصاب نمیخان. . بخاطر کارا و غصه خوردنای اون هزارجور مریضی گرفتم. تا کی آخع.... حالاهرجور که راحتین حس داشته باشین بهم

خوب عزیزم اینجا مجازیه و هیچکس از بقیه خبر نداره  مجبور نیستی زندگی شخصیتو بیاری اینجا

میدونم. یه نظرخواهیه فقط. خب ماها هم باید عاقلانه نطربدیم و بدونیم این قضیه رو دیگه

عزیزم وقتی کسی تمام نوجوونی و جوونیتو بخاطر کاراش ازت گرفته و باغم و غصه بزرگ شدی. روزایی که بهترین ...

عزیزم جات نیستم که بگم درک میکنم ن ولی خب بچه خواهرت و خواهرت گناه دارن کاش میشد ی جور کمکشون کنید من اینو میگم😭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
پونزده سال عذاب جامیشه توش؟؟؟ 

وقتی توضیح ندی از کجا بدونن خب؟؟

حدس بزنن؟؟یدفعه تاپیک نزن اگه ۱۵ ساله و جانمیشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
میدونم. یه نظرخواهیه فقط. خب ماها هم باید عاقلانه نطربدیم و بدونیم این قضیه رو دیگه

عزیزم اینجا بعضیا الکی قضاوت میکنن نباید درمورد زندگی شخصیت تاپیک بزنی چون پشیمونت میکنن