سلام.خواهش میکنم اگه راهکاری دارید بهم کمک کنید.من 22 سالمه و این ترم لیسانسمو تو رشته زبان میگیرم.تو فکرمه سال بعد دوباره کنکور سراسری شرکت کنم و یه بار دیگه شانس خودمو امتحان کنم شاید بتونم پزشکی قبول بشم.پدر و مادر من آرزوشونه یکی از بچه هاشون پزشک بشن.من بیشترین تلاشم برای خوشحالی اوناست.به نظرتون چی کار کنم؟تو کنکور شرکت کنم یا نه؟ میتونم تو این فرصت 7 ماهه چیزی بخونم؟
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
beautiful women رفتی؟ برنامه خاصی برای کنکور داری؟
من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت میخوانی.💪
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱