من ۵ ساله ازدواج کردم الان ۳۵ سالم شده . شوهرمم ۳۷ سالشه . همه اش میگه زوده بچه دار شیم. هنوز جوونیم . حتی دکترم بهش گفت زودتر بچه دار شید بخاطر اینکه شرایط زندگی امروزی سن باروری رو پایین اورده . من عاشق بچه ام اما شوهرم راضی نمیشه . میگه شرایط اقتصادی خوب نیس سیاسی خوب نیست و .... من همیشه عاشق بچه ها بودم . خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنمایی ام کنید . متشکرم ابجیا 😊
تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐 مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌 نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐
شوهرمن حدود 10سال ازشوهرشما کوچیکتره، جفتمون تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن