2777
2789

من ۵ ساله ازدواج کردم الان ۳۵ سالم شده . شوهرمم ۳۷ سالشه . همه اش میگه زوده بچه دار شیم. هنوز جوونیم . حتی دکترم بهش گفت زودتر بچه دار شید بخاطر اینکه شرایط زندگی امروزی سن باروری رو پایین اورده . من عاشق بچه ام اما شوهرم راضی نمیشه . میگه شرایط اقتصادی خوب نیس سیاسی خوب نیست و .... من همیشه عاشق بچه ها بودم . خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنمایی ام کنید . متشکرم ابجیا 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه دیرم شده 😐

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

منم عاشق بچه هستم اما واقعا ذوس ندارم بچه دارشم

شوهرمن حدود 10سال ازشوهرشما کوچیکتره، جفتمون تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

فعلا برین یه آزمایش بدین ببینین وضعیتتون چطوره خدایی نکرده مشکلی نداشته باشین.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

اقدام كن عزيزم يعني چي زوده؟ بهش بگو ديره ٣٥  اگه شرايط مالي دارين از الان اقدام كن شايد يكم طول بكشه 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اگر راضی نیست سرخود باردار نشو باهاش صحبت کن و یه زمانی رو برای بچه دار شدن تعیین کنید  و تا او ...

اخه خیلی دلم بچه میخواد . اونم راضی نمیشه . اگر نتونم دیگه بچه دار شم چی؟ اخه سندروم پلی کیستیک هم دارم