2777
2789
عنوان

این تاپیک قفل می‌شود...

104 بازدید | 0 پست

واقعا که متاسفم.... 

هیچ کجای این دنیا آزادی بیان وجود نداره.. 

نه آقای ترامپ کثیف که کامنت هارو میبنده و 

نه اینستاگرام که تمام پست ها و استوری های رو پاک میکنه.. و نه نی نی سایت... 

حالا میفهمم چرا ما و بیشتر زنان نی نی سایت که بخشی از جامعه رو تشکیل میدیم اینقدر دغدغه های سطحی ای داریم... 

از پر بازدید ها مشخصه... هه

آزادی بیان حتی اینجا تو سایت ایرانی البته با اپراتور های خارجی نداریم... 😏

آره توهین میشه.... پاک کنید... تعطیل کنید... 

واقعا متاسفم..... ب شدت و عمیق... 

برای خودم و شما و ماهایی که با عضویتمون به این سایت اعتبار میدیم اما نمیتونیم توش حرف حساب بزنیم... 

اصلا توهین کنید ما طرفدار های سردار با احترام جواب میدیم.. نه طرفدار نماهایی که بدتر به فحش میبندن شما توهین کنندگان رو.. 

‏_ چرا ما کور شدیم؟

+ نمیدانم،شاید روزی بفهمیم،میخواهی عقیده ی مرا بدانی؟

_ بله،بگو!

+ فکرنمیکنم ما کور شدیم،فکر میکنم ما کور هستیم،کور اما بینا،کورهایی که میتوانند ببینند اما نمی بینند...

سید حسن نصرالله:همه از ما میپرسند قصاص عادلانه یعنی چه؟

وزیر جنگ، رئیس ستاد ارتش؟ سر ترامپ هم اندازه کفش حاج قاسم نمی‌ارزد.
قفل میکنم چون من قصد ندارم اعتقادم رو تحمیل کنم.. اما بخاطر شماهایی که بزور میخواید سردار رو خراب کنید مجبوریم سکوت کنیم....

احترام بذاریم به هم... کاش میشد ما درد دلمون رو از داغ این روزها اینجا بگیم و حرف بزنیم و شما مخالف ها درد دل خودتون رو بگید و حرف بزنید بدون دخالت تو کار هم. 

ازتون نمیگذرم مخالف ها.. این دنیا ب شما تحمیل عقیده نمیکنم.. اون دنیا جواب خون مظلوم ها رو از جمله سپهبد عزیز و سرافراز رو خودتون باید بدید... 

🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 🌹 

🔺شهید سپهبد قاسم سلیمانی: من اصلاً قبول ندارم در بین بچه‌حزب‌اللهی‌ها بگیم این آدم با اون شکل و قیافست...! همان دختر کم‌حجاب، دختر منه، دختر ما و شماست؛ نه دختر خاص من و شما، اما جامعه‌ی ماست.

ایشون همه رو با هر مدلی قبول داشتن... چطور شما اینقدر بی انصاف هستید...کاش یکم قبل توهین شناخت پیدا میکردید ازشون.. کاش... 

خواص# _بی_بصیرت 

انتقام_سخت👊#  

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی