2777
2789

[QUOTE=] منم حدس زدم نتی باشه! از کیفیت عکس!🤔 [/QUOTE]

نه سرچی کن تو گوگل میاره نتی بودنی تازه بچه های ما  فقط خراب کاری بلدن

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر بامزه  حیف یه کسایی الان به خاطر امنیت من و شما شهید شدن و شما الان وایسادی از کارتون ...

اینم سیاسی می کنیددددددد ؟؟؟؟ باورم نمیشه

به عنوان یه شهروند امنیت کوچکترین حقشونه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
وای چقدر بامزه  حیف یه کسایی الان به خاطر امنیت من و شما شهید شدن و شما الان وایسادی از کارتون ...

چیکار کنه   بشینه هرروز عزاداری کنه؟  واقعا چه حرفیه    با کدوم منطق این حرفو زدی؟    چیو به چی ربط میدی؟  همه چیو ول کنیم و فقط بشینیم برا شهدا گریه کنیم؟    میخوای دخترشو بفرسته با داعشیا جنگ کنه؟   التماس-تفکر#  

دردلم کسی جا دارد ک درتمام لحظه های زندگیم اورا حس میکنم   و بخاطر وجودش با خدا در خلقت شریک شده ام  و عاشقانه دوستت دارم نی نی کوچولو و عاشقانه منتظر حضورت در آغوشم هستم....

وا چیکار کنه بزنه تو سر و کله خودش گریه کنه ?!!!

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

😐😐😐😐😐 شوخی میکنی؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜