2777
2789
ااااا سلاااام الهاااام مثل اینکه تو ام مثل من ترکیدی😂دلناز بودم ها😂

علیک سلام🤨

نخیر خودم خودمو ترکوندم

میگم دلارام بودی بگو چشم  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا_نزنیم# ؟

نمیدانم#  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
علیک سلام🤨 نخیر خودم خودمو ترکوندم میگم دلارام بودی بگو چشم    

اااا چرا😂

حالا تو بگو دلی من که دلنازم اما تو فکر کن دلارامم😂

راستی الیییییییی فهمیدی دوباره حاملمممم

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
به شدت به نقاشی علاقه دارم ولی به هیچ دردی نمی خوره این علاقه اگه به آرایشگری داشتم الان برا خودم کا ...

میگفتی کاریکاتورشو کشیدم بهتر بود😐

آنگاه که درآغوش تو بود ....فرشته اش میخواندی.                    حالا که درآغوش دیگریست.....                                             فاحشه....؟؟؟؟؟
سیلامممم

به به سلاااام

من اینجا هم تورو پیدا کردم هم الهام و😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
اااا چرا😂 حالا تو بگو دلی من که دلنازم اما تو فکر کن دلارامم😂 راستی الیییییییی فهمیدی دوباره حام ...

مبارکه...!

پس خوش به حالت 

چه خبرا؟