2777
2789

مجسم کردم

خیلی زشته

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑گذاشتی بلایک

دلارام  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
پست_دومم_خار_داشت#  

#پست_سوم_هم_قطعا_خار_ندارد‍ ‍ ‍ ‍‍

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

چراهمونلحظه نمیزاری مثلا باید صدباربگیم بزار بزار.چی میشه عکس نقاشیت پخش میشه؟😕

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
دلارام    

ااااا سلاااام الهاااام

مثل اینکه تو ام مثل من ترکیدی😂دلناز بودم ها😂

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
   پست.اول.امتحان.کردم.خ#  

چرا_ما_داریم_با_هشتگ#  

حرف_میزنیم؟#