2789
عزیزم من برا ۲۰ نفر دیروز درست کردم یعنی همشون گفتن خیلی خوشمزست دو تا سینه با یه ران چرخ کن دو تا پ ...

ممنون عزیز از راهنماییت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من یه پیاز رو رنده میکنم.2 قاشق ابلیمو و 2 قاشق پودر سوخاری و زعفران و نمک و فلفل سیاه و یکم زردچوبه. خوب ورز میدم و بعد هم مثل کباب رو دستم درست میکنم و میزارم تو ماهی تابه.با روغن سرخ میکنم و اخر سر هم کره میریزم روشون. نمیزارم خیلی سرخ بشه تا ابدار بمونه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی دستور کاملش رو بگو لطفا مثل گوشت به سیخ میچسبه یا زود میفته؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
ممنون عزیز از راهنماییت

فقط یادت باشه وقت سرخ کردن زیرشو خیلی کم نکن که آب بندازه خشک شه معمولی بذار سرخ شه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اسی دستور کاملش رو بگو لطفا مثل گوشت به سیخ میچسبه یا زود میفته؟

اولین باره می‌خوام بپزم ولی احتمالا پهن کنم تو تابه میترسم از سیخ بریزه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲