2777
2789
عنوان

پول میخوام😐

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اومده قبول کن😂😂😂😂😂😂

یتروص!

تو که دختر بدی نبودی!

شماره کارت بانک ملیمو بهت میدم😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
از کجا بدونیم واقعا پول نیازی و قصدت سواستفاده نیست؟

نمیدونم جطوری ثابت کنم.یعنی راهی ندارم.

منم ادم بی مولی نیستم درکل.ولی بخاطر خرید خونمون الان هیچی نداریم و بخاطر قسطنون هیچ تکونی نمیتونیم بخوریم ومتاسفانه خانواده من وهم خانواده همسرم هییییچ کمکی نکردن بهمون.البته حز برادرکوچیکم که برام ابگرمکن خرید.حالا نا موندیم و ی خونه ای ک فقط موکت شده.

ی سری وسایل ریز هم دارم.برادرمم ماشالله رییس بانکه ولی نمیتونم ازش بخوام.چون ی بار ازش کمک خواستم وجوابی نشنیدم.من اگه یکیو داشتم سهدجارتومن بهم میداد حد اقل واجبات رو تهیه میکردم تابتونم بشینم تو خونم.ولی متاسفانه هیچکیو ندارم

ماهلا! دختر بدی نیستم! حسابمو خالی کردن☹ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداوکیلی صد تومن نمیدی؟☹🙁

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
میدم فقط باید ماشین بِفِرستم بیاره برات

اسنپ نگیریا

اینا گَدایَن الکی ازت پول میگیرن