2777
2789
عنوان

انتقام سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 37 پست

هر کسی که پولاشو میبره اونور سرمایه گذاری میکنه غلططططط می‌کنه در مورد مسایل ایران حرف بزنه

سردار قهرمانه وطنه با حرفهای کسی هم عزتش کم نمیشه، نه پ مصی پولینژاد خوبه که پولا ایرانو میدزده!

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین

اینا مذهبی های تند روان تو سایتم کم نیستن خدا عاقبت مارو بخیر کنه با اینا 

تا اینا هستن وضع مملکت همینه...همه چیزو مقدس میکنن استوری گذاشتن امام زمان تسلیت!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مرگ هیچ کس خوشحال نمیشم..ولی موندم از جوگیری این ملت..اینایی که تو روز روشون زیر ظلمن زیر فقز ...

مردمی که تو تشییع هستن خودشون عقل دارن، تعدادشونم کم نیست، تشخیص میدن دنیا چه خبره

برای بهار و ملینای ۳ ساله🖤برای آنیلای ۸ ساله🖤برای سربازی که سرش از تنش جدا شد🖤 برای پرستاری که آتش زده شد🖤 برای بسیجی که به درخت حلق آویزش کردن🖤 و... برای وطن🖤 مرگ بر تروریست👊 مرگ بر آمریکا👊 چهره عریان غرب👈 چشم و دل سیری، حقوق بشر، حقوق زنان و کودکان و ... = اپستین

هر کسی که پولاشو میبره اونور سرمایه گذاری میکنه غلططططط می‌کنه در مورد مسایل ایران حرف بزنه سردار ق ...

دارین بازی میخورین..آمریکا دشمنه قبول ولی ایناهم دوست نیستن

دارین بازی میخورین..آمریکا دشمنه قبول ولی ایناهم دوست نیستن

شما خودت مختو شستشو دادن، وگرنه خیلیا می‌دونن سردار چکار با داعش کرد،خودتونو به نفهمی نزنید

خدا قضاوت میکنه

کسی طرفدار اختلاسگر و‌مسیولین نیست،همه هم میدونن قضیه چیه

من از مرگ هیچ کس خوشحال نمیشم..ولی موندم از جوگیری این ملت..اینایی که تو روز روشون زیر ظلمن زیر فقز ...

بذار انتقامشون و بگیرن بابا

فقط امیدوارم انتقامشون فقط به اینستا گرام خلاصه نشه، برن تو جبهه های حق علیه باطل به مقام شهادت نائل بشن برن پیش سردار

شما خودت مختو شستشو دادن، وگرنه خیلیا می‌دونن سردار چکار با داعش کرد،خودتونو به نفهمی نزنید

من به سردار بی احترامی نکردم..دارم میگم بچه های مردم چی پس؟ چرا برا اونا غرور ملی نداشتید؟ چرا برا اونا انتقام سخت نگرفتید؟

چرا فک میکنی فقط شما میدونی و بقیه نفهمن؟! همه ما از همه چی خبر داریم ، همه نت داریم!! ولی میبینی که مردم دوستدارن این طرفی باشن

درکش سخت نیست 

معتقدیم اختلاسگراها ضدانقلابین با عملکرد مسئولینم موافق نیستیم، ما عاشق سردار داعش کشیم💝