2777
2789

حااال شما؟

چخبرا؟

خوبین؟ خوشین؟ سلامتین؟🤩

من عالیم😁💪🏻

شما چطور؟🤔

بیاید حاضری بزنید ببینم😃

بیاید انرژی مثبت پرتاب کنیم به سمت همدیگه🤾🏻‍♀️🤾🏻‍♂️

راستی تهران هواش برفی شدههه🌨🌨🌨

انرژی_مثبت# ‍ 

حال_خوب#  

لبخند#  

بخند_چال_گونتو_ببینم#  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوش به حال شما که اینقد خوبیو پر انرژی و از هیچی غمی تو دلت نیست

ممنون از تعریفت ولی از دل هم خبر نداریم عزیزم🙂

باید با حرفای امید بخش تو این دنیای بی رحم خودمونو زنده نگه داریم!

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
برف میخام

آنچنان برفیم نیومده ولی هوا سرده🌨

سلام 

حالم خوبه شکر خدا ولی یه عده رژه میرن رو اعصابم نمیخوام تو این تاپیک بحثشو کنم و به بیراه بره😧

هوای تبریزم برفی😍😍

💔دراین دنیای بی حاصل چرا مغرور میگردی..💔سلیمان گر شوی آخر نصیب مور میگردی... 💔
سهلااااممممممممممممم     من که عالیم((: امیدوارم روز زیبا وپرازشادی در پیش رو داشته باشی...

ممنوووون😁💪🏻

امروز کلی اتفاقای خفن در انتظارته

ایول😄

شماخوب نباشی کی باشهِ.....

بذارم پای تعریف یا کنایه؟

از دل هم خبر نداریم عزیز

سلام  حالم خوبه شکر خدا ولی یه عده رژه میرن رو اعصابم نمیخوام تو این تاپیک بحثشو کنم و به ب ...

خداروشکر

بیخیالشون، حال خودت خوب باشه کافیه🌷💜

😍😍خوشحالم واسه تهرانی ها

شما آملی هستین جدا یا فقط نام کاربریتونه؟

اونجا هوا چطوره؟

دلم میخواد ورق ورقت کنم نمیدونم چرا "

من از ۴بعداز ظهر دیروز تا الان بیدارم 

تنها چیزیم که مینونم پرتاب کنم برات گوشی و لنگه دمپایی ، اگه میخوای بگو 

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤