2777
2789
عنوان

معلم پسرم گفته یه نقاشی درباره سردار بکشن.چی بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه پدر بکش حالا شبیه سردار موهای سفید انگشترش که بال داره و یه بچه رو بغل کرده مثلا داره خداحافظی میکنه یه راه نورانیم پشت سرش بکش

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
به نظرت راجع به چی باید میگفت؟ 

عزیزم بچه نباید سیاسی بار بیاد اخه ما اصلا کشور سیاسی نیستیم که😂قهرمان ملی هم فقط خدابیامرز کورش بود اوشون فقط کشور گشایی کرد و قدرت ایرانو نشون داد ایشون که نشون نداد!!!والا ادم می مونه تو کار ملت اینروزا چه جوری میشه اینجوری میشه نمیدونم

واقعا فک کردی امریکایی که تا سوریه و عراق اومده چرا نیومده تو ایران؟؟؟سعی کردا ولی نتونست چرا نتوست؟؟؟فقط فکر کن جوابش باشه برا خودت.                  رفته سردار نفس تازه کند برگردد چون ظهور گل نرگس بخدا نزدیک است