2777
2789

هرکی میگه مثل درد پریود دورغ میگه یه درد خیلی شدیدییه که با هیچ چیزی نمیشه مقایسش کرد من وقتی دردام میومد سراغم انگار یکی داشت استخوانمو میشکوند وحشتناک بود موقع دردام لبه تخت اینقد فشار داده بودم یک ماه اول زایمان دستام خیلی درد میکرد تازه خوب شدن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظورم تو زایمان طبیعی هس

مال من شکممو کمرم بدجور دردداشت یه دیقه هم وسطش استراحت نداشتم فقط ده یا پانزده ثانیه..چون ساعت جلوم بود همش وسط گریه هام چشمم به ساعت بود..

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
یعنی اینقدر کمردرد و دل هس که آدم موهای سرش رو بکنه یا جیغ بزنه و بد و بیراه بگه؟آخه دیدم همچین کسای ...

فقط دعامیکنم زایمان اسونی داشته باشی بعضیا خیلی خوش زان مث خواهرشوهرام...راحتتتت زایمان کردن

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
ای خدا کاش من سزارین بشم اصلا نمیتونم به طبیعی فکر کنم

نه بابا فقط بگو خدا اسونترینشو برام رقم بزن..چون ابجیم سزارین بود مرد و زنده شد با دردای بعد سزارین..برعکس جاریام خیلی راحتت سز کردن

مال من شکممو کمرم بدجور دردداشت یه دیقه هم وسطش استراحت نداشتم فقط ده یا پانزده ثانیه..چون ساعت جلوم ...

عزیزم امضاتون رو خوندم براتون از صمیم قلب دعا میکنم که این بار زایمان راحتی داشته باشین.چرا سزارین نمیکنین؟

فقط دعامیکنم زایمان اسونی داشته باشی بعضیا خیلی خوش زان مث خواهرشوهرام...راحتتتت زایمان کردن

میدونم اگه زایمانم طبیعی باشه خیلی درد میکشم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم خیلی دیگه هم تا زایمانم نمونده فقط امیدوارم دکترم قبول کنه سزارین بشم

عزیزم امضاتون رو خوندم براتون از صمیم قلب دعا میکنم که این بار زایمان راحتی داشته باشین.چرا سزارین ن ...

اخع صدکیلو شدم  این چربیا که راحت بخیه نمیخوره بعد سزارین میمیرم تا باز شه..ممنونم گلم ایشالا تو هم هرچی صلاحته همون مقدر بشه برات

میدونم اگه زایمانم طبیعی باشه خیلی درد میکشم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم خیلی دیگه هم تا زایمانم نمونده ...

بابا دکترای پولی زیاده اگه داری بده تا سز شی..

من ک اسهال و دلپیچه و تهوع دارم ب نظرتون نزدیک زایمانمه؟

کف لگنمم خیلی درد میکنه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌