2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا شکرت ک اینقدر خوشبختم ک اینقدر شوهر پدر شوهر مادر شوهر ومادر وپدرم وخواهرم باهام خوبن ودوستم دارن و خدایا شکرت ک سالمن

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز
خدا جونم شکرت بابت همه نعمت هات  میشه مریض مون رو شفا بدی یا ی راه درمان جلوی پاش بزاری آخه فق ...

عزیزم هیچوقت هیچوقت هیچوقت ناامید نشو ازدرگاه رحمت خداوند .انشالله خداوند شفای همه ی مریض هارو بده. لا اله انت سبحانک انی کنت من الظالمین هروز این روبخون وبعد براش دعا کن .خداوند ارحم راحمین 

اسم کاربریم امید هست ولی خانُمم 👩
عزیزم هیچوقت هیچوقت هیچوقت ناامید نشو ازدرگاه رحمت خداوند .انشالله خداوند شفای همه ی مریض هارو بده. ...

ما هم دو سال هم چشم مون ب رحمت الهی هست 

از ما ک کاری بر نمیاد 

خدا خودش ی جوونی ش رحم کنه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
ما هم دو سال هم چشم مون ب رحمت الهی هست  از ما ک کاری بر نمیاد  خدا خودش ی جوونی ش رحم ک ...

انشالله خدا به همه مون رحم کنه

بله پاره وقت

همه چیزو بسپار دست خدا .منم همیشه بیکارم .درسم تو مدرسه ودانشگاه خیلی خوب بود خیلی رویاها داشتم الان بیکارم ولی امیدوارم انشاالله همه مون به خواسته دلمون برسیم ولی اگر هم نشد حتما حکمتی توشه که ما نمی تونیم درکش کنیم