سلام گلم .ممنون عزیزم خدا نگهدار کوچولوی شما هم باشه
گلم توی بارداری خیلی مراقب خوراکت باش .سعی کن خیلی خیلی شاد باشی به هر قیمتی شده زندگیتو سراسر شادی کن .یعنی این حس شادی بیش از هر چیز برای جنینت لازمه .با افراد انرژی مثبت معاشرت کن .من موقع بارداری برای هر دوتا بچه م براشون از ماه اول تا تا پایان بارداری و حتی تا دو سال بعد از تولد توی یه دفترچه نامه می نوشتم. تمام اتفاقات را براشون شرح میدادم هنوز اون دفترچه را دارم .این خیلی عالیه در کنار آلبوماشون .و یه کار هیجان انگیز از وقتی که سر پسرم بچه تکون میخورد البته ماه های آخر که حرکتش واضح بود با گوشی از شکمم فیلم گرفتم .مثل موج دریا بالا پایین میاد
سعی کن یه کمک حال دائم و در دسترس برای بعد از زایمان داشته باشی نه فقط روزهای اول .بلکه تا دو سال حداقل و بخصوص تا یکسال اول خیلی خیلی لازمه .من کمک حال زیادی نداشتم و خیلی به من و بچه هام سخت گذشت .برای سلامتی و رشد نوزادت اولویتت توصیه های بهداشت و پزشک باشه .و دیگران از جمله مادربزرگا هر چی گفتن بگو باشه چشم ولی کار خودتو کن(مثلا اگر گفتن تند تند شیر بده یا نمیدونم داروهای قدیمی به خورد بچه بده محل نزار) .هیچ وقت بچه تو بدون حضور خودت پیش کسی نزار .مواقعی که کسی پیشته و مراقب بچه س یا بچه ت خوابه دوش بگیر .استراحت کن .به تغذیه ت برس .از حالا راجع به بهترین و با تجربه ترین متخصص نوزادان تحقیق کن تا بعد از تولد دستپاچه نشوی .الان که بارداری در خوردن خوراکیای گرم زیاده روی نکن .مثل خرما و ارده و اینا .اگر هم مصرف کردی بعدش کمی خنکی مثل کاسنی بخور .حتما حتما یه نی نی واش تهیه کنید که لباسا و کهنه های بچه را توی اون جداگانه بشوری .توی خونه نوزادان خیلی نپوشون .سعی کن بعد از زایمان خودتو خیلی توی چشم نندازی .حتی اگر خیلی سرحال بودی ولی خودتو جلوی غریبه ها یا فامیل شوهر شاداب نشون ندی .مواقعی که فرصت میکنی و نوزادت خوابه اگر تونستی چند تا غذای چند کاره آماده کن و فریز کن .از این ظرفای جنس خوب فریزری بگیر مثلا ده تا .در سایز یه وعده .غذاهایی مثل گوشت چرخکرده سرخ شده .یا سبزیجاتی مثل هویج رنده شده .بزار که سریع باهاش یه چیزی سرهم کنی .سعی کن از بیرون بر و فست فود غذا تهیه نکنی .گلاب و غرق نعنا و زیره درجه یک آماده کن بزار توی خونه داشته باشی اگر دور از جونت نفخ کردی کمی بخور .برای نفخ و کولیک نوزاد که بعد از هفته سوم به وجود میاد گریپ میکچر خارجی تهیه کن ..موقع گربه ش اگر از نفخ باشه حوله کوچیک نرم را با اتو کمی گرم نکن نه جوری که داغ باشه آروم از روی لباسش بزار روی شکمش ماساژ بده ولی تو را خدا داغ نباشه .
اگر نوزادت دختره .جلوی هیچکس مای بیبیشو عوض نکن ببرش توی اتاق .بهترین مای بیبی بخر که حساسیت نزنه .کالاوندولا همیشه بیخ رونش بزن .اگر بعد از چند روز صورتش دونه زد اصلا نگران نباش اینا را همه نوزادا در میارن بعد خودشون میرن هیچی نمیخواد بزنی بهشون .ولی نزار هیچکس ببوستش.
از این لیاسای جلو باز بیشتر بگیر براش اونا راحتتره برای پوشیدن .زیاد شماره کوچیک نگیر .موقع خواب حتما توی اتاق خودت باشه ولی توی تخت خودش .اگر میزاریش توی گهواره فرفوژه .داخل میله ها را با پتو مسافرتی کامل بپوشان