2777
2789

بعدش دوباره از اکانت سودا پیام داد به اکانت خودش که  میدونم متاهلی و من با خانومت مشکلی ندارم تو با منم باش همین

منم ویس دادم از گوشی و اکانت شوهرم و سلیطه بازی دراوردم و کلی بحث که من هی از اکانت و گوشی شوهرم پیام میدادم باایم فکر که طرف دختره و سیریش شده

کلی بحث کردم کلی حرفای تند گفتم بشه شوهرمم از اونیکی اکانتش پیام میداد که من دوست دارم و بامن باش بعد ک من پیام میدادم‌مثلا داشت ب من پیام میداد و خلاصه قشنگ دیوونم کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخر سر دیدم شوهرم لوس بازی درمیاره و منم گفتم اصلا میدونی چیه ویس بده بگو میخوامت بیا باام باشیم

اونم ویس داد من گریه کردم زدم تو دست و پاهاش و گفتم برو گم شو نمیخوامت دیگه گوشیمو کوبیدم زمین ک شوهرم گف بیا نگا کن ی دیقه نگا کردم دیدم خودشه طرفه دختر نیست😂😂😂

حداقل 😑 سرمونو گرم کرده بعدم فهمیدم خودش بوده خیانت نکرده مفرح میشدم

وای خیلی حس بدیه ی دختر بهت بگه شوهرتو دوسش دارم عاشقشم و عاشق خودم میکنمش 

خیلی حالم خراب بود دستام میلرزید 

اخرسر که داد زدم سرش برو گم شو نمیخوامت تو برو باهمون دختره باش نشونم داد که خودشه کس دیگه نیست

انقد خندیده بودیم ک منم باشوخی میزدمش