2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863938 بازدید | 44999 پست
نه کوزی از همون موقع که سیمای بچه رو انداخت و خانوادش شلیک کردن و بد با کوزی برخورد کردن به سیمای گفت من باهات ازدواج می کنم که از دست خانوادت در امان باشی و حمایتت می کنم ولی از من توقع چیز دیگه ای نداشته باش. مثل هم خونه زندگی می کنیم نه زن و شوهر و سیمای قبول کرد چون چاره ای نداشت. کوزی به خاطر جمره باه سیمای بدی نکرد به نظر من به خاطر جمره با زینب الکی دوست شد. یه جورایی زینب سر کاره :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته سروناز زینب که سر کاره چون تو قلب کوزه ی جمره هست....ولی به نظرم اگه سیمای بااین کوزه ی اشنا نمیشد زندگیش به این مسیر کشیده نمیشد...نمونه اش همین الان که اسیر فرهاد شده همین که پدرش سکته کرد و مرد و......
افروز جون مسلما به نظر من دوبله اش کم و کاستی زیاد داره... من که می بینم تو یه صحنه هایی به خودم میگم اصن الان با این دوبله کسی فهمید منظور این صحنه چی بوده؟؟! خخخخخخخخخخ مثلا تو همون صحنه بار جمره داشت خیلی عشقولانه حرف می زد. بعد وقتی دید کوزی داره زینب رو می بوسه خیلیییییییییییی حالش شدید گرفته شد در صورتی که من خودم تو دوبله حرفای جمره نه احساسی حس کردم نه اون لحن من من کردنش رو دیدم نه هیچی....

اصن کلا من با یه چیز تو دوبله جمره مشکل دارم اونم اینکه خیلی به نظرم جمره و صداش رو غرغرو در آورده!!! در صورتی که واقعا تو اصلش جمره اصن اینقدر غرغرو نیست یعنی اصن لحن غرغرو نداره... هرجا هم می خواد مثلا به کوزی تذکری نصیحتی چیزی کنه یا خیلی محکم می گه یا مهربون! غرغر نمی کنه!
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
خب افروز کوزی هم اگه با سیمای اشنا نمی شد خیلی چیزا سرش نمی اومد! بابا سیمای الان که زندگیش اینجاست خیلی چیزاش رو خودش مقصره. اگه بچه رو نمی نداخت الان عین ادم داشتن زندگیشون رو می کردن! دیدی که وقتی کوزی فهمیده بود سیمای بارداره با اینکه مایل به ازدواج نبود اما باهاش ازدواج کرد و باهاش مهربون هم بود و می گفت تمام تلاشم رو می کنم تو و بچه ام راحت زندگی کنین. می خواست خب سیمای بچه رو نندازه! اگه هم انداخت به کوزی دروغ نگه و بازم بره باهاش عروسی کنه
گولتن هم صدای اصلی خودش خیلی طنزه! اصن جدی هم که می شه آدم بازم خنده اش می گیره از لحن حرف زدنش. خیلییی با مزه است مخصوصا وقتی ادا در می یاره. برعکس تو دوبله صداش جدیه!