2777
2789
عنوان

کوزی گونی (اینجا همه چی درهمه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 1863192 بازدید | 44999 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق سبز جون این سایت از قسمت اول تا جایی که ریور پخش کرده واسه دانلود گذاشته هر روز هم اضافه می کنه می خوای از اینجا دانلود کن گیج نشی.

http://downloads.movie-store.ir/?p=110

آموزش دانلود با حجم کم رو هم تو این صفحه گذاشته

http://downloads.movie-store.ir/wp-content/uploads/2013/06/Amoozesh.jpg

سرعت دانلودش خوبه و فایل ها سالمه
خلاصه قسمت 66

تو روزنامه عکس کتک حورده سامر رو چاپ کردن وجهش خراب شده

سامر اومده شرکت بانو اینا با جان حرف زد. باریش هم بهشون ملحق شد سامر گفت ما می خوایم از محصولاتتون خریداری کنیم. یه زمین تو قطر خریدیم از ماه دیگه معماریش رو شروع می کنیم... و خلاصه قضیه زن کوزی و کتک کاری رو باریش هم فهمید.

آپلود عکس رایگان و دائمی

سامر موقع رفتن از جلو اتاق جمره رد می شد گفت از بابت قهوه ممنون. از این ببعد بیشتر همدیگرو می بینیم انقدر بداخلاقی نکن خانم! جمره جواب داد تا شب دعوا فکر می کردم فقط سیمای مقصر بوده ولی علی همه چی رو تعریف کرد شمام کم مقصر نبودی. سامر گفت اومیدوارم فرصتی پیش بیاد تا سامر واقعی رو به شما نشون بدم (حالا می خواد مخ جمره رو بزنه)

جان به باریش گفت فکر می کنم کار کردن با این شخص به صلاح نیست که باریش جواب داد اینا پتانسیل خیلی بالایی دارن مگه نمی خواستیم با کشورهای عربی هم همکاری کنیم؟ به خاطر اون دو تا داداش نباید از دستش بدیم

سیمای زنگ زد به گلتن ببینه اون میدونه خونه رو کی براش گرفته که گلتن هم گفت من خبر ندارم و کاری با ما نداشته باش و از ما فاصله بگیر

سیمای رفته خونه جدید باز براش دسته گل اومد با این پیام که به خونت خوش اومدی لذتش رو ببر همیشه بفکر تو هستم یادت نره که تنها نیستی

آپلود عکس رایگان و دائمی

کوزی زنگ زد به گونی گفت شب بیا رستوران عمو صحبت کنیم گونی که رفت عمو (یه پیرمرده صاحب رستوران) بهش گفت کوزی خیلی وقته با علی رفته. علی از رستوران زد بیرون همون موقع کوزی که مست بود با ماشین علی پیچید جلو گفت بیا بالا! یه شغل پیدا کردم بیا برات تعریف کنم بریم مغازرو ببین

همینجور داشتن حرف می زدن که کوزی زد به یه عابز پیاده. هر دو هراسان پیاده شدن. کوزی گفت پسر من چکار کردم؟ مرده مرده گونی. بدبخت شدیم. نه امکان نداره نمیشه دوبار تکرار بشه. دیگه نمی تونم نمی تونم دوباره برم زندان. گونی گفت باید فرار کنیم. کوزی گفت پیدامون می کنن... بعد یه لحظه سکوت گفت تو بشین پشت فرمون. من باز 4 سالمو نمی تونم بدم تازه داشتم زندگیمو سرو سامون می دادم دیگه نمی تونم می میرم لطفا گونی...من مشروب خوردم گواهینامه هم ندارم بدبخت می شم. اندفعه تو برو. گونی که کلا کپ کرده بود اول گفت باشه ولی بعد گفت نه! کوزی گفت مگه ما برادر نبودیم؟ مگه نگفتی جونتو به من میدی ها؟ مگه من بخاطرت اینکارو نکردم؟ صدای آژیر پلیس اومد گونی جواب داد مگه من گفتم مشروب بخور؟ من جور تو رو نمی کشم من نمی خوام برم گوشه زندان... علی از پشت دیوار اومد جلو بلندگو در دست (صدار آژیر از اون بود) اون مرده هم که مثلا مرده بود بلند شد علی پولشو داد رفت! همش نقشه بود!

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

کوزی گفت می دونستم. خواستم از خودت بشنوم. دیگه برادرم نیستی. گونی گذاشت رفت کوزی هم های های گریه کرد.

آپلود عکس رایگان و دائمی

بعد رفتم کافه علی از ماجرا فیلم گرفته کوزی گفت پاکش کن که علی جواب داد نه نگه می دارم اگه یه روز باز یادت رفت و داداشم داداشم کردی برات می ذارم که ببینی. کوزی گفت دیگه هیچ وقت فراموش نمی کنم

کوزی شب خونه علی خوابید (چوب استخون شده تو این فیلم). صبح جمره اومد گفت داشتم می رفتم سر کار ماشین علی رو دیدم نگران شدم تصادف کرده؟ علی هم قضیه دیشب رو تعریف کرد و فیلم اون شب رو داد ببینه. جمره گفت چقدر ضایع شده وقتی چهره واقعیش رو دیدید

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

وکیل کوزی زنگ زد به سیمای گفت می خوایم دادخواست رو به اجرا بذاریم آدرستون واسه فرستادن احضاریه لازمه که سیمای گفت من الان آدرس مشخصی ندارم خودم میام ازتون می گیرم
قیافه گونی وقتی جریان ساختگی بودن تصادف رو فهمید!

کاملا تو بهت بود و هیچی نمی گفت

آپلود عکس رایگان و دائمی

قیافه کوزی وقتی جریان ساختگی بودن تصادف رو فهمید

کاملا شکست! تو این 4 سال سعی داشت به خودش و دیگران تلقین کنه که چون برادرن اگه گونی هم بود همین کارو براش می کرد ولی دید نه! گونی گفت من نمی تونم به خاطر تو برم زندان

آپلود عکس رایگان و دائمی
یه نکته!

یکی اومده عکس کیوانچ با دوست دختراش رو گذاشته بود! لازمه عرض کنم ازرا تایید می شه! اما یه عکس دیگه هم بود زینب فرح عبدالله کنار کیوانچ بود. این زینب خانوم هیچ وقت دوست دختر کیوانچ نبوده تو فیلم رویای پروانه با هم همبازی بودن احتمالا اون عکس تو اکران افتتاحیه فیلم گرفته شده وگرنه با هم دوست نبودن هیچ وقت... البته به زودی می خوان با هم یه سریال هم بازی کنن که نقش مقابل کیوانچ زینب خانوم! خواهد بود
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
این گونی نمونه ی بارز این آدم هاییه که فقط ادعا دارن و یه ذره عاطفه هم ندارن
همه چیشون نمایشه حتی همدردی کردن و دلسوزیشون
هیچوقت هم هیچ کاری واسه کسی نمی کنند مگه اینکه نفع خودشون توش باشه

یعنی این نویسندهه خیلی روانشناس خوبی بوده ها!!!