2777
2789
عنوان

نقطه ضعف مادرشوهرو پیدا کردم

947 بازدید | 46 پست

نگم براتون ک چقد این مادرشوهر و پدر شوهر منو اذیت کردن, سر جهاز , سر کادو دادن, سر هر چیز کوچیکی خون به جیگرم کردن, منم تو شهرشون غریبم به خانوادمم هیچی نمیتونم بگم چون میشینن غصه میخورن و کاری نمیتونن بکنن

خانواده شوهرم خیلی حاضر جوابن و به سخت ترین شیوه ممکن تیکه میندازن, منم ک کلا آدم لالی هستم یه هفته طول میکشه تا بفهمم از کجا خوردم دو هفته هم طول میکشه جواب به ذهنم بیاد ک دیگه فایده نداره چون بحثش دیگه پیش نمیاد😂

تصمیم گرفتم روشمو عوض کنم, بجا اینکه بشینم حرص بخورم ک چرا فلان حرفو خوردم و جواب ندادم کماکان وقتی تیکه میشنوم لبخند بزنم و هیچی نگم عوضش نقطه ضعف مادرشوهرو پیدا کنم

خلاصه این ۴سال زندگی رو که مرور میکنم میبینم یبار مادرشوهرم از شدت حرص میخواست گریه کنه(نقطه ضعف مورد نظر😈)

داستان ازین قرار بود که اولین روز زن بود و من عقد بودم شوهرم دوتا النگو برام خرید گفت یکیشو روز زن بهت میدم یکیش هم برا عیدی نوروزت,

کادو مادرش هم برا روز زن براش سشوار خریدیم,

وای نمیدونید چی شد 😂😂😂😂

وقتی شوهرم کادومو داد , کادوی اونم داد , من باز کردم ذوق کردم تشکر کردم دیدم مادرشوهره سشوارو اصلا باز نکرد ببینه چی توشه پرت کرد اونور , شروع کرد به پرت کردن بشقابا, من یه نمه ترسیدم بلاخره یه ماه بود عروسشون شده بودم رفتم تو اتاق از ترس, اونم شروع کرد به جیغ زدن سر شوهرم ک چرا برا من النگو نخریدی برا دختره ایکبیری خریدی ,من برات مادری کردم بزرگت کردم😐😐شوهرم گفت بابا تو کادوی عقد ندادی بهش منم هیچی سر عقد ندادم بهش این ک خیلی کمه در برابر رسمای ما اون میگفت تو غلط کردی برا منم باید میخریدی

خلاصه انقد دعوا کرد ک دیگه برا عید شوهرم النگوی دومو بهم نداد گفت یواشکی بهت میدم چون مادرم حتما منو میکشه😂😂

حالا من کلی فک کردم دیدم این نقطه ضعف وحشتناکیه که داره

الان میخوام با پولایی ک خودم کار کردم پسنداز کردم برم طلا بخرم بگم شوهرم برام خریده چون بارداری سختی داشتم 😂😈

بنظرتون پلیدی لازمو داره؟اینطوری نه دهن به دهن شدم باهاش 

نه خودمو کوچیک کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخر تا منفجر الهی بشه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

پس با شوهرت هماهنگ باش بعدا ازش مدرسه اونم بگه خودش خریده 

ضایع میشی 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑