١.اگه میخایین از خودتون عکس بزارین لطفا اجازه بگیرین از استارتر .ن که این....عکس بزارین من میخاستم نظر دیگران رو راجب خودم بدونم همه رو قاطی پاتی کردین .دوما شاید یکی دوس داره عکس لختی بزاره خب چیکار دارین عکس من لختی بود اخه دستام معلوم بود گیر دادین به زیر بغلم .بابا به شما چه من درمورد صورتم پرسیدم 😤😤😤توروخدا برای هم احترام قائل شیم .بیشعور نباشیم😢
میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
عزیزم اینجا یه نمونه ی کوچیک از جامعه ی ماست، همه جور آدمی توش پیدا میشه،. باید انتظار این برخوردها رو داشته باشی وقتی تاپیک میزنی،. وقتی هم که میخوای بهشون یاد بدی که این رفتار درست نیست، در برابر یاد گرفتن مقاومت میکنن، بهترین کار نادیده گرفتنشون هست
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔