sabaghaseme مدیر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 عنوان هدیه شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 61 پست ببخشیدخانما اگه عنوان واکسن میزدم کسی تو نمیومد تاپیک زدم کسی ج ندادم دخترم متولد دی92کی واکسن مدرسه اشو بزنم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢 1398/10/14 | 15:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaghaseme مدیر استارتر عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 599 قربونت😘فکرنکنم مراقبت خاصی داشته باشه فکرکنم منظورش همون تب و اسهال و اینجور چیزاست آره تب میگن داره خداکنه تب نکنه مرسی عزیزم خدارم با آرزوهام کلافه کردم بچه بودم آرزو داشتم بزرگ شم بزرگ شدم حالا آرزودارم حتی شده یه ثانیه بچه شم فارغ از هر دغدغه ای تو کوچه بازی کنم😢😢😢
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 فردا تولدشه وقتی میری برای ثبت نام اول دبستان بهت فرم میدن می بری بهداشت اونجا پر می کنن معاینه شنوایی و بینایی سنجی و... داره و در اخر واکسن می زنن بعد پرونده رو میبری دکتر مهر می کنه تحویل مدرسه می دی قربان وفای سگ ♥️