والا به خدا سزارین اصلااااااا درد نداره من که روز تولد بچم قشششنگ ترین و لذت بخش ترین روز زندگیم بود ...
اخییی عزیزممم انشالله دومی
من برای زایمان خواهرم رفته بودم بیمارستان ، توی اتاق خصوصی بودم منتظر بودیم خواهرم از اتاق عمل بیاد یهو اصلا یه صدای جیغی اومد کل بخش و گذاشت رو سرش ،یه جوری جیغ میکشید ادم دلش اب میشد والا
~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~ ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلیا کاملا طبیعی بدنیا میارن و از چیزی استفاده نمیکنن بیمارستان دولتی اگر اشنا نداشته باشی ممکنه ...
عزیزم پنس باید استفاده بشه همین بیما رستان دولتی اتفاقا استفاده میکنه همشونم ماما هستن و بر ای اموزش میان باز بیمارستان خصوصی بهتره،من خودم خصوصی بودم و سزارین
همیشه اخر همه چی خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده
نه اصلا چه مشکلی، ی دکتر خوب پیدا کن دست به عملش خوب باشه کوچکترین دردی هم نخواهی داشت سزارین که میکنی اگر از همون روز اول شروع به راه رفتن کنی و هر روز دوش بگیری و جای بخیه هاتو بشوری مشکلی برات پیش نمیاد
زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))