2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بهتره یا سزارین؟؟ چرااا؟؟😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 141 پست
وای خدا کنه واقعا بدون درد باشه 😢 الان میفهمم سن پایین بچه اوردن چقد سخته

دکتر گفته لگنت کوچیکه یا خودت لاغری اینطور میگی؟

اخه فکر کنم با بارداری تا ماه های اخر لگن تغیر زیادی میکنه

مادر بدنش اماده میشه برای بدنیا اوردن

ماه اخر بهت میگن میتونی یا نه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

والا به خدا سزارین اصلااااااا درد نداره من که روز تولد بچم قشششنگ ترین و لذت بخش ترین روز زندگیم بود ...

اخییی عزیزممم انشالله دومی

من برای زایمان خواهرم رفته بودم بیمارستان ، توی اتاق خصوصی بودم منتظر بودیم خواهرم از اتاق عمل بیاد یهو اصلا یه صدای جیغی اومد کل بخش و گذاشت رو سرش ،یه جوری جیغ میکشید ادم دلش اب میشد والا

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدن هرکسی فرق میکنه واکنشش من از آمپول هم میترسم.امروز رفتم واسم واکسن بزنند از ترس مردم.خانمه گفت ...

خدا کنه ک راحت نی نی بیاد بغلت عشقم😍😍

منم خیلی سوسولم ابروهامو بر میدارم اون زیر اشک میریزم😢😢

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
سزارین ، ببینید زایمان طبیعی از پنس استفاده میشه که به مغز نوزاد فشار میاره علت خیلی عقب ماندگی های ...

خیلیا کاملا طبیعی بدنیا میارن

و از چیزی استفاده نمیکنن

بیمارستان دولتی اگر اشنا نداشته باشی ممکنه هر بلایی سرت بیاد😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دکتر گفته لگنت کوچیکه یا خودت لاغری اینطور میگی؟ اخه فکر کنم با بارداری تا ماه های اخر لگن تغیر زیا ...

لاغرم عزیزم استخون بندیم واقعا ریزه کلا ۵۰ کیلوام 

یعنی تا اون موقع جا باز میکنع؟؟

اسی جون من اینارونگفتم که بترسیاگلم من اینجوری بودم ایشا...که توزایمانت خوب راحت باشه 

مرسی عزیزدلمممم😍😍😍خدا

نی نی نازتو برات حفظ کنه

قربونت بررررم خدا نینی خوشگلتو برات حفظ کنه توام خیلی راحت زایمان کنی

فدا_مدا# 😍😍💖💖💖

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
خدا کنه ک راحت نی نی بیاد بغلت عشقم😍😍 منم خیلی سوسولم ابروهامو بر میدارم اون زیر اشک میریزم😢😢

واییی عین منی.من اگر بدونم کاری باعث میشه کوچک ترین دردی بکشم، انجامش نمیدم😂

ان‌شاءالله شما هم بارداری خوب و زایمان راحتی و نی‌نی خوشگلی داشته باشی

خیلیا کاملا طبیعی بدنیا میارن و از چیزی استفاده نمیکنن بیمارستان دولتی اگر اشنا نداشته باشی ممکنه ...

عزیزم پنس باید استفاده بشه همین بیما رستان دولتی اتفاقا استفاده میکنه همشونم ماما هستن و بر ای اموزش میان باز بیمارستان خصوصی بهتره،من خودم خصوصی بودم و سزارین 

همیشه اخر همه چی خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده
اخه میگن سزارین بعدش خیلی مشکلات داره

نه اصلا چه مشکلی،  ی دکتر خوب پیدا کن دست به عملش خوب باشه کوچکترین دردی هم نخواهی داشت سزارین که میکنی اگر از همون روز اول شروع به راه رفتن کنی و هر روز دوش بگیری و جای بخیه هاتو بشوری مشکلی برات پیش نمیاد

اسی جون اگه توان مالی داری برو خصوصی سزارین شو خودتو راحت کن اون وقت روز تولد بچت میشه قشنگترین روز ...

عزیز دلم میدونی چقد هزینش میشه؟؟

مرسی عزیزدلمممم😍😍😍خدا نی نی نازتو برات حفظ کنه

مرسی عسیسم 

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))
نه اصلا چه مشکلی،  ی دکتر خوب پیدا کن دست به عملش خوب باشه کوچکترین دردی هم نخواهی داشت سزارین ...

ممنونم عزیز دلم شاید ب امید خدا پس انداز کنم برم بیمارستان دکتر خودم ک خصوصیه

واییی عین منی.من اگر بدونم کاری باعث میشه کوچک ترین دردی بکشم، انجامش نمیدم😂 ان‌شاءالله شما هم بار ...

😂😂😂

قربونت عزیز دلممم😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز