2777
2789
عنوان

آندومتریوز و بیماری زنان

142 بازدید | 12 پست

من بیماری آندومتریوز دارد و متاسفانه یک ساله باهاش درگیرم در حالی که دکترم میگه این بیماری رو از چندین سال پیش داشتم اما چون نمی‌دونستم اصلا این بیماری وجود داره همیشه درد پریودی رو با چند تا ژلوفن ساکت می‌کردم و بی خیال می‌شدم و همه هم میگفتن درد پریودی عادیه.

مشکل اینجا بود هیچ کس به من نگفته بود این یک زنگ خطره برای یک بیماری بزرگ. چون تا دکتر نری متوجه نمیشی و هیج جا هم بهت آموزش نمیدن.

الان من چون خودم با این بیماری دست و پنجه نرم میکنم و میدونم از هر ۱۰ زن یک نفر آندومتریوز میگیره می‌خوام یه راهنمای جامع برای بیماری زنان راه بندازم. یک وبسایت که یکسری آموزش‌ها (مثل رژیم غذایی و ...) رو به بیماران مثل خودم می‌ده. و می‌خوام کسانی که این مشکلاتو داشتن رو کنار هم جمع کنم. تا همه بتونن از تجربیات خودشون بگن و کمکی بشه برای بقیه.

اگر دوست دارید کمک کنید لطفا زیر این پست اعلام کنید که کدوم بخش می تونید کمک کنید. 

دوستانی که کار ترجمه مقالات علمی می‌تونین انجام بدین بهم بگید.

نکته: در این وبسایت به هیچ وجه برای هیچ کس و هیچ نحوی تبلیغ نخواهد شد. تمام هدف کمک به آگاه سازی زنان از بیماری های زنان (تمامی بیماری ها) است. 

تمامی فعالیت دوستان به صورت داوطلبانه خواهد بود.

من از خودم شروع کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فایده ای نداره به نظرم باید طب اسلامی برم خیلیا نتیجه گرفتن عمل فایده ای نداره برمیگرده

عزیزم منم طب اسلامی سنتی و گیاهی و هرچی که فکرش رو بکنی رفتم اما جواب نداد. 

فقط میدونم غذای طبع سرد نباید بخوریم و سیاهدونه و عسل باید استفاده بشه ناشتا 

میدونستی گلوتن نباید بخوری؟ میدونستی امگا ۶ نباید بخوری؟ گ.شت قرمز حذف و هزارتا نکته دیگه

فقط میدونم غذای طبع سرد نباید بخوریم و سیاهدونه و عسل باید استفاده بشه ناشتا 

نهههه سیاهدونه و رازیانه برای آندو سمه

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹