2777
عطاری داره گرده نخل

من دارم اگه کسی میخواد.گرفتم که استفاده کنم که باردار شدم.گفتم میدم به کسی که نازاس.اصل هم هست.خودم رفتم ازجنوب ازکسی که نخل داشت گرفتم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

دوستان دکتر زنان من به شدت به خرنوب اعتقاد داره و هر کس شوهرش مشکل کم تحرکی اسپرم یا غیر نرمال بودن شکل اسپرم داشته باشه بهش میگه ۳ ماه شوهرش خرنوب بخوره خوب میشه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ببخشید تحرک اسپرم ربطی واریکسل داره من همسرم واریکسل نداره آز اسپرم هنوز نرفته من خودم مشکلی ندارم و ...

اره اگه واریکوسل خفیف باشه تاثیری نداره ولی معمولا تاثیر میذاره رو اسپرم 

البته ممکنه کسی که واریکوسل نداره اسپرمش ضعیف باشه واسه اطمینان بهتره آزمایش بده

چجوری خرنوبو بخوره دمنوش یا اسیاب

من تنبلیم اومد رفتم شیره خرنوب روخریدم ۶۰ تومن ازترکیه میارن هر روز دوقاشق می خورد صب ناشتا صب موقع خواب

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه