2777
2789
عنوان

لاغری تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ورزش اصلا نمیشه10 کیلو کم کرد😐

با ورزش و رژیم میشه

بعضیا میخوان هرچی میخوان بخورن ولی ورزش کنن لاغرشن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
اسی جونم من کمکت میکنم 😘میشه وزنت رو بگی؟ 

منم کمک کن

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
شکم پهلو داری؟؟  مد نظرت کجاهای بدنته که لاغر بشه؟

من خیلی موضعی نیستم . یعنی وقتی چاق میشم همه جا با هم میشه . البته که بعد زایمان کلی شکم دارم . ولی میخوام وزن کم کنم که همه جا لاغرشه

منم میخوام لاغرکنم  

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
فردا فایده نداره از همون لحظه باید شروع کرد برنج و نون و شیرینی ... من همش در حال خوردن این سه قل ...

هیییییی 

منم 83کیلو بودم الان شدم73ولی ول دادم اینقدر میخورم اینقدر میخورم ک خیلی میخورم شدم الان فک کنم 77میترسم برم تزارو 😢😢😢 دلم میخا پنج کیلو دیگه کم کنم

زندگی فهم نفهمیدن هاست ...