2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بهم توجه نداره؟

159 بازدید | 7 پست

هفته ۲۸ بارداری ام...توقع دارم شوهرم بیشتر از قبلا بهم توجه کنه ولی اصلا عین خیالش نیست مثلا ی پلاستیک بزرگ لباس برداشته بودم که ببرم خونه مادرم اصلا بهم تعارف نکرد ک بده ب دست من و سنگینه...یا بهم میگه نمیخواد غربالگری و ازمایش همش الکیه اینا رو خودم بزور رفتم....اصلا مراعاتمو نمیکنه ...خیلی دلگیرم....فقط گیرای بیخود میده ک اذیتم کنه مثلا گوشیمو میگیره ک امواجش ضرر داره یا همش تو سرم میزنه که تو استرسی بچم عصبی میشه یا گیر میده اینجوری نشین اونجوری نخواب ب بچه فشار میاد😑😑😑

برای سالم دنیا اومدن نی نیم ی صلوات میفرستی؟  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای شوهرمنم فقط بچه براش مهمه مثلا امروز داشتم شلوار میپوشید هی غر زده که پاتو تم میکنی به بچم فشار میاد خیلی ناراحت میشم میبینه من سنگین شدم بخدا شبا خواب ندارم از کمردرد و تنگی نفس ولی همش بچم بچم میکنه

اوووووه ول کن بابا همه همینن شوهر من وقتی 7 ماهه بودم از بیرون برمیگشتیم کلی لوازم ماشین مثه کمک فنر و جعبه آچار و اینا از خونه باباش آورده بودیم بعد من پیاده شدم یه پلاستیک خرید دستم بود کیفم و یه بسته بزرگ نون هم اون یکی دستم بود بعد درو باز کردم گفت کجا ؟دست خالی نرو بالا دو تا از اون کمک فنرا هم گذاشت رو دستم گفت ببر اینارو 😐😐😐😐 4 طبقه بدون آسانسور با اون وضعیت شکم تو 7 ماهگی و اونهمه وسیله تو دستم اومدم بالا 😧😧😧😧😧 این کوچیکترین موردش بود ولی هرچی بود گذشتم و گذشت 😊 پس فکرشو نکن هرچی حرص بخوری یا بیشتر ب این چیزا فکر کنی فقط آرامش رو از خودت و اون طفل معصوم میگیری من خودم با تمام وجود دیدم و درک کردم ناراحتی ها و استرس ها و گریه های همیشگیم چه تاثیری روی بچم داشت پس خواهشا جز به چیزای خوب (حتی اگه واقعی نیستن) فکر نکن 😊

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥