2777
2789
عنوان

هرجا میرم

174 بازدید | 16 پست

هر جا میخوایم بریم مامانشم میاره. درحالی ک میخواد منو ببره بیرون پنج دقیقه میبره دور میدون میگردونه میبره میندازه خونه مامانش

دلم میخواد اونقدر بزنمش دلم خنک بشه

من تو حسرت یه بیرون رفتم، اونوقت مامانش رو رابه‌را بیرون میبره

حالا همه میان میگن مامانشه، چه عروس بدجنسی هستین. ولی نمیدونین چه بلاهایی ک سرم نیاورده 

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

دلم میخواد فقط گریه کنم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشاهده ننتو بیاری همرات ننمو میارم همرام

نامه ای ب شو اینده

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
خودت ی روز مادرشوهر ممکن بشی

خدا شاهده ک به پر و بالشون نمی‌پیچم. این واقعا داره اذیتم میکنه. پدرشوهرم میگه زنگ بزن به فلانی(همسرم) ببین کجاست نیومده. ما رشوهرم با داد میگه چیه چی میگی برا خودت؟ بچم نیم ساعت نمیتونه بره بیرون با دوستاش بگرده؟ پدرشوهرمم گفت پس چرا اون موقع ک مجرد بود تو زنگ میزدی میگفتی بیا خونه، حالا ک متاهل شده میگی بمونه بیرون؟ 

جاریم با شوهرش میرن بیرون زنگ میزنه میگه کجایین دی  کردین، ب شوهر منم میگه بیرون بمون با دوستات بچرخ. هرکدوم از مارو به نحوی داره اذیت میکنه

خداشاهده ننتو بیاری همرات ننمو میارم همرام نامه ای ب شو اینده

😂😂😂

ننه ون ازم دوره، ننه‌ی این دم گوششه

تو عروس بدجنسی نیستی اصلا دلیلی نداره که هر جا بخواین برین مادرش باهاتون بیاد 

خیلی عادت بدی داره بخدا. سر همه چی با نالن و زار میگه من موندم خونه پوسیدم. منو نمیبرین بیرون. زناتون نمیذارن بیاین پیش من، حداقل از سرکار اومدین بپیچین خونه ما تنهایی بیاین. زناتون نیستن ک جلوتونو بگیرن. 

یکی بهم زنگ میزنه میگه کی بود؟ چرا باهاش اینطوری حرف زدی؟ چرا اینطوری گفتی؟

وای مثل قدیمی ها هنوزم هستن مگه اینجور ننه ها ایدفه ب شوهرت بگو سر جاهازیتو نیار میخام تنها باشیم&n ...

اره بابا هنوزم نسلشون منقرض نشده. شوهرمم تقصیری نداره، میبینه مادرش خودشو ب موش مردگی زده، میگه پاشو توهم بیا با ما. دیگه دیشب دید اعصابم خورده و هوا سرده، گفت شمادوتا باهم برژد. من نمیام