2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 30 پست
عكسشو بزار تشخيص بديم😃

ندارم 🤣🤣🤣

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ایران زندگی میکنه طرف؟

نه ترکیه اس

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید اینجوری باشی عزیزم خودتو و هم طرف مقابلو اذیت میکنی البته گفتم زیادی خوشبین بودنم خوب نیست&nbs ...

میدونم ولی اخلاقمه

حالا مطمئنی بخاطر دختره اومده ایران؟😐 منم بدبین شدم 

والا سه بار اومده دختره اجازه دیدن نداده برگشته حالا باز قراره بیاد من که ذاتا بدبینم

بی گدار به آب نزنه شاید داره زبون میریزه 

کلا دوستی رو اعصابه

والا سه بار اومده دختره اجازه دیدن نداده برگشته حالا باز قراره بیاد من که ذاتا بدبینم

والا منم بدبین شدم ولی خب بازم به قول اون دوستمون بی گدار به آب نزنه شاید داره زبون میریزه و ...

والا منم بدبین شدم ولی خب بازم به قول اون دوستمون بی گدار به آب نزنه شاید داره زبون میریزه و ...

والا اصلا منطقی نیست هر جور فکر کنی

یعنی تا حالا همدیگرو ندیدن؟پس طور عاشق شده؟

نه ندیدن تماس تصویری و این چیزا . منم اشناییم با شوهرم نتی بود ولی بعد شش سال بهم ابراز علاقه کرد و کامل همدیگه رو میشناختیم والا این یه جوریه

نه ندیدن تماس تصویری و این چیزا . منم اشناییم با شوهرم نتی بود ولی بعد شش سال بهم ابراز علاقه کرد و ...

آخه از ترکیه پاشه بیا بدون هماهنگی؟!!!!بعد خانم راضی نشه حتی ببینن همدیگرو!!!طرف همچنان عاشق باشه!! چند سالشونه؟

آخه از ترکیه پاشه بیا بدون هماهنگی؟!!!!بعد خانم راضی نشه حتی ببینن همدیگرو!!!طرف همچنان عاشق باشه!! ...

پسره یه رگ ایرانی داره میاد هم میره خونه اقوام دوستم اوکی نمیده اونم چند روز میمونه برمیگرده . اقا ۳۵ سالشه دوستم ۳۳

پسره یه رگ ایرانی داره میاد هم میره خونه اقوام دوستم اوکی نمیده اونم چند روز میمونه برمیگرده . اقا ۳ ...

بنظرم اصلا منطقی و طبیعی نیستن جفتشون،اگه فقط میاد ایشونوببینه که حتما قبلش باید هماهنگ باشن بعد بیاد مگر اینکه برای کارهای خودش میاد بعد حالا یه تعارفی هم به دوستتون میکنه، بعد دوستتون اگه واقعا نمیخاد چرا کشش میده و آقا چه ثابت قدم هستن!!!باعقل جور در نمیاد