2777
2789
عنوان

تشییع جنازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 48 پست
مگه میشه تهران نیارن ما از الان قدار مدارهامون رو گذاشتیم بیایم برا تشییع

سلام عزیزدلم

دیدی چه داغی به دلمون نشست؟؟😭😭

منم خیلی منتظرم بدونم روز تشییع کی هست

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان یه مشت متعصب منجمد میان میگن جنازه نه پیکر مطهر

وا خب مطهر بوده . 

منجمدم خودتی 

بیشور

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

متوهم# نباشیم!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بعله خفو شو باید تمام احترامو نگه داری ک ارامشی  این همه مدت داشتی و گوه کاری میکردی  داشت ...

ببین فیک جان اینکه تو گوه کاری میکردی دلیل نمیشه بقیه هم بکارهایی که تو بهشون مشغول بودی مشغول باشن.

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜
وا خب مطهر بوده .  منجمدم خودتی  بیشور

توهینت مستقیم بخودته.

تیکر لاغری⏰ وزن شروع: ۸۷💙 وزن کنونی: ۷۶.۲💖 وزنم در آغازسال ۹۹: ۷۴.۵💚 وزنم در تولد ۳۵ سالگیم: ۶۷💛 وزنم تا پایان تابستان: ۶۱ 💜

واااای اون ساعت که من رفتم بخوابم 

در حال خدمت و جان نثاری بوده

ما در خواب ناز و او کجاااااا😢😢😢😢😢😢

❤سردار سلیمانی و مدافعان حرم ❤ عشق ظلم ستیزان. کاش مثل شما باشم سردار جان🌹
کاااش تهران دفن میشد😭😭

دیگه هر کس میخواد این افتخار رو نصیب خودش کنه و همشهریان ایشونم حق دارن که اینو بخوان😢😢😢

حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ببین فیک جان اینکه تو گوه کاری میکردی دلیل نمیشه بقیه هم بکارهایی که تو بهشون مشغول بودی مشغول باشن.

از تویی ک احترام نگه نمیداری و توهین میکنی معلومه چه خبر بوده . کاش ایشون ب این درجه نمیرسید و همون ده سال پیش امریکا میزد توی سرشون سقط میشدین ک الان نباشین توهین کنین