موافقین با اینکه مهمونی ک شام و ناهار میمونه بهتره تو سفره انداختن یا حداقل شستن ظرفا یه کمکی بکنه ؟ 😣😣😣
پِرِس شدم عمم اومده دقیقا بعد اینکه غذاشو خورد رفت تو اتاقم رو تختم بخوابه😣کل ظرف و سفره ام بامن بود کمرم داره مییشکنه یکم مهربونی و عطوف مگه چیزی از کسی کم میکنه؟
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
یکی هم اینکه میترسم ظرفامو بد بشوره یا بشکنه اتفاقی
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
اگه مهمون چند ساعتی باشم( مثلا فقط شام و یا فقط نهار) طرف نمیشورم.. ولی اگه دو وعده و بیشتر مهمون باشم ظرفم میشورم. خلاف ادبه که دو سه وعده بمونیم و همه کارها رو صاحب خونه کنه
این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎