2821
2789
میدونی خانم دوم نمیخاسته جدا بشه و آقا جدا شدن،منم اگه برم بمرسم اصل موضوع رو به من نمیگن

نمیشه از جای مطمئنی تحقیق بکنیدو متوجه اصل قضیه بشید؟

این آقا از اقوامتون هستن یا غریبه ان؟

آموختم که خداعشق است و عشق تنها  خداست، آموختم که وقتی ناامید میشوم، خدابا تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد تا دوباره به رحمتش امیدوار شوم؛ آموختم اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترینش را در نظر گرفته است. خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...                                                   یارا در آن سوی پل تنهایی تنها تورا دارم💖 ای محرم اسرار برایت بارها گریستم و تو شادی را با قاصدک ها برایم فرستادی💖  " آرزو کردم " و تو نیازم را برآورده کردی 💖   خدایا ای الرحمن الراحمین، ای معبود، ای هستی بخش، ای آگاه به اسرار قلوب...تو خود واقفی بر اعمال و رفتارو کردارو نیات ما...تو خود میدانی در دلهای ما چه میگذرد ( که آلوده به هوس شده یا غرق در حسی پاک و بی آلایش از جنس خودت ) ای معبود من، ای پناه بخش قلب های بی پناه...می سپارم به خودت آنچه را که برآن واقفی و آگاهی مطلق داری...پناه قلب بی پناه بی آلایشم باش...         
من الان تااینجای حرفاتونو خوندم واقعا بنظرم ازدواج بااین ادم فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه

خانواده میگن چون تا حالا ازدواج نداشتی نباید بهس جواب مثبت بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این مدت شناختی که داشتم فکر میکنم خودش هم مشکل داشته به هر حال،زود عصبی میشه

خب اگه با شناخت خودت متوجه شدی که آدم عصبانی ای هست احتمال اینکه تو جدایی هاش مشکل از سمت این آقا بوده باشه زیاده...

آموختم که خداعشق است و عشق تنها  خداست، آموختم که وقتی ناامید میشوم، خدابا تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد تا دوباره به رحمتش امیدوار شوم؛ آموختم اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترینش را در نظر گرفته است. خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...                                                   یارا در آن سوی پل تنهایی تنها تورا دارم💖 ای محرم اسرار برایت بارها گریستم و تو شادی را با قاصدک ها برایم فرستادی💖  " آرزو کردم " و تو نیازم را برآورده کردی 💖   خدایا ای الرحمن الراحمین، ای معبود، ای هستی بخش، ای آگاه به اسرار قلوب...تو خود واقفی بر اعمال و رفتارو کردارو نیات ما...تو خود میدانی در دلهای ما چه میگذرد ( که آلوده به هوس شده یا غرق در حسی پاک و بی آلایش از جنس خودت ) ای معبود من، ای پناه بخش قلب های بی پناه...می سپارم به خودت آنچه را که برآن واقفی و آگاهی مطلق داری...پناه قلب بی پناه بی آلایشم باش...         
میدونی خانم دوم نمیخاسته جدا بشه و آقا جدا شدن،منم اگه برم بمرسم اصل موضوع رو به من نمیگن

دوبااااار... نمیدونم واقعا ...با یک کار بلد صحبت کن ، شاید ثبات نداره اگر هم میخوای شش هفت ماه محرم شو اخلاقش دستت میاد ابدا عقد نکن 

غریبه

خب اینجوری فهمیدن اصل موضوع خیلی سختره ...

چون از هر کدوم از طرفین بپرسین مطمئنا میگن مشکل از طرف مقابل بوده و به نفع خودشون صحبت میکنن

خب اگه با شناخت خودت متوجه شدی که آدم عصبانی ای هست احتمال اینکه تو جدایی هاش مشکل از سمت این آقا بو ...

بهش گفتم تو خیلی عصبی هستی میگه من بخاطر شرایط فعلیم اینطورم ،احساس میکنم خیلی به خانوادش هم وابستس هم خواهراش هم مادرش

بهش گفتم تو خیلی عصبی هستی میگه من بخاطر شرایط فعلیم اینطورم ،احساس میکنم خیلی به خانوادش هم وابستس ...

عزیزم این آدم به هیچ وجه گزینه ی مناسبی برای ازدواج نیست، دو بار جدا شدنش که مطمئنا علتای مهمی پشتشه چون زندگی بچه بازی نیست که امروز ازدواج کنیو فراد جدا بشی، عصبی بودنش ( این یه توجیح کاملا مسخره اس که بخواد بگه بخاطر شرایط اینجوری عصبی شدم، درسته شرایط خیلی تاثیر گذار ولی آدم عاقل و قوی کمتر تاثیر میگیره... ) و سوم و مهمتر از همه وابسته بودنش به مادرو خواهراش که نشون دهنده ی اینکه که هنوز به بلوغ و استقلال فکری و عقلی نرسیده....اصلا شاید دلیل جدایی هاشم بیشتر همین مورده که چون از نظر فکری به بلوغ نرسیده از حرفای مادرو خواهراش تاثیر میپذیره و طبق حرف و گفته ی اونا عمل میکنه....

2828
2791
2779
2792