سلام
لطفا دیگه تاپیک نزنین همین مقدار کافیه من اولش گفتم اجازه بدیم بچه ها تاپیک بزنن ولی هر چی داره میگذره توهین ها و دعوا ها و بی احترامی ها داره بیشتر میشه
بی احترامی و توهین به ایشون یک طرف بی احترامی و توهین و فحش بین کاربرا طرف دیگه
واقعا کاربرا جنبه ندارن بحث کنن بعد میان ما رو مقصر میدونن برای حذف تاپیک ، کاربری که میگین نی نی یار چرا تاپیک های شهادت رو میبنده شما دوست دارین بی احترامی و توهین بشه؟
می دونم ناراحتین داغدارین ولی تا همین جا کافیه تاپیک هایی که قفل نباشه میبندم کاربرا رو هم می بندم
در مورد رهبر هر پست و تاپیکی بذارین دسترسیتون رو میبندم در مورد پیام ایشون تاپیکی نزنین ممنوع هست بدون تذکر میبندم کاربر رو حتی اگر تاپیک قفل باشه در مورد رهبر کاربر رو هم میبندم
قراره امروز تا شب من باشم و سایت و این همه تاپیک و این همههه کاربر لااقل از شما میخوام کمک من باشین گزارش بزنین نیاز نباشه من ببندم ولی چطور می تونم ازتون توقع داشته باشم ؟ شمایی که با هم دعوا می کنین و فحش میدین به هم و نفرین میکنین همو؟
خجالت نمی کشین به عنوان خانم اونطور فحشهایی میدین؟ خجالت نمی کشین واقعا؟ زشت نیست؟ خانمها نباید شخصیتشون طوری باشه که حرفای زشت از دهانشون بیرون نیاد؟ چون مادر میشن و هستن میگما !!!
تو هر تاپیکی میرم می بینم حداقل دو نفر دارن به هم فحش میدن و دعوا می کنن مدام مثل مهد کودکیها باید مراقبتون باشم؟ خجالت نمی کشین؟ ولی خجالت داره ها
من باید بهتون بگم فحش ندین؟ چند سالتونه؟
الکی نیاین این تاپیک رو لایک کنین بعد فردا همینایی که لایک میکنن رو قطع میکنم چرا چون فحش دادن!!!