2777
2789
عنوان

سلام🙄(elham_qr2)

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 95 پست
برو بشین تومسجدمحلتون عزاداری کن نذربده برا سردارتاروحش شادبشه

اگه

نه بابا!!!!!!

کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر  کَرند ، کورَند ، لالَند....‏"کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ...                                                       مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢...............                                           اللهم عجل لولیک الفرج
💟😂 آخ جون مکان

جووون😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای این تاپیک حالمو خوب کرد از صبح عصبی شدم

ایول😁💪🏻

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
تاپیک مگه خصوصیه؟ در جریان نیستی هاااااا تاپیک عمومی فضا عمومی افتاد👎👎👎

بروتاپیک بزن اونجا عزاداری کن بروتوخیابون یه قوطی خرما بخرپخش کن به خاطر سردار گندگی نکن اینجا

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اگه نه بابا!!!!!!

امروز اینجا بودن خودش یه دفاع محسوب میشه تا منافقین صحنه رو برای چرت گویی هاشون خالی نبینن

کسے که با ترور حاج قاسم سلیمانے 💗سردار دلها 💗 توسط آمریکای جنایتکار ، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه... جام جانے ها در یمن به دست عربستان،با کمک آمریکا ،انگلیس وفرانسه و امارات در حال برگزاری است !....مدافعین حقوق بشر  کَرند ، کورَند ، لالَند....‏"کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا" همیشه در حال تکرار است ! ..نسل شِمر و یَزید و حرمَله ها هم ادامه دارد...گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ ایران ❤در وطن عزیزم 🇮🇷 ،در پاره تنم ...                                                       مرگ بر حقوق بے بشر 😢😢...............                                           اللهم عجل لولیک الفرج
اگه نه بابا!!!!!!

به خدا .نذر خب برای هرمرده فاحته نذر لازم شما هم که دوسش داری خب انجام بده رایگان که نمیشه طرفداری

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
امروز اینجا بودن خودش یه دفاع محسوب میشه تا منافقین صحنه رو برای چرت گویی هاشون خالی نبینن

شغل شریفت چیه

کمی به روز باشیم حداقل اگر برات شهادت سردار مهم نیست دیگه نمک رو زخم نباش تاپیک شادی تو روزی که م ...

چه هشتکی زدم؟

تاپیکی_که_دوست_ندارم#  

توش_شرکت_نمیکنم#  

از اول هشدار دادم عزیز

چرا بحثو جنایی میکنی🌺

چ عجب یه تاپیک متفاوت یافتم

من همچین آدم متفاوتیم😁

باشه شما بروز خوب عالی  ما بد و سنگ دل گفتن اگه باب میان نیست نیا اینجا

یه چیزی من مخاطبم استارتر بود

نمیدونم چرا بقیه نخود شدن میان وسط 

ریپ نکن. لطفا

توتاپیک توچرا آخه نی نی یار رو صدا زدم توخصوصی پیام دادم اینجا هم گفتم نگران نباش خودت چیزیش نمیشه ا ...

میدونم

بخاطر انرژی منفیش گفتم