2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین راهنماییم کنین😭😭 دانشجوا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 44 پست
یعنی دقیق چطوری این کتابه اسم افراد با نظریه هاشونه و موارد موردی داره با توضیح،😣

استرس نداشته باش اگه با استرس بخونی نمیفهمی

فقط بگو از الان شروع میکنم تا هر جا رسیدم ولی سعی میکنم همونهایی را که خوندم دقیق و عالی بخونم 

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
هیچی بلد نیستی یعنی اگه فصلهای اول مقدماتیه و بلدی یه دور فقط روخونی کن و برو سراع فصلهای مهم البته ...

۳فصل اول میان ترم دادم تقریبا راحت تره یعنی نصفه بلدم

ولی بقیه کتاب رو باز نکردم 

وقتم. نشد تا میان ترم تموم شد ۳روز بعدش پایان ترم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نداشته باش اگه با استرس بخونی نمیفهمی فقط بگو از الان شروع میکنم تا هر جا رسیدم ولی سعی میکنم ...

فقط برام مهمه نیافتم 

ترم اولم هنوز هیچی نمیدونم‌ چطور بخونم؟

آره باید همین کارو کنم دقیق بخونم تا هرجا رسیدم

من واسه امتحان تستی روزنامه وار میخونم فقط جاهایی ک شبیه ب هم باشه دقیق میخونم

روزنامه واری چطور یاد میگیری؟با سکوت ونگاه میخونی؟

همه بهم میگن روزنامه وار!!!ولی بلد نیستم فقط متن رو نگاه کنم

یعنی دقیق چطوری این کتابه اسم افراد با نظریه هاشونه و موارد موردی داره با توضیح،😣

واسه امتحان تستی لازم نیس حفظ کنی همینقد ک متوجه بشی و بفهمی کافیه

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
روزنامه واری چطور یاد میگیری؟با سکوت ونگاه میخونی؟ همه بهم میگن روزنامه وار!!!ولی بلد نیستم فقط متن ...

سعی کن بفهمی چی میگه لازم نیس کلمه ب کلمه حفظ کنی چون امتحان تستی گزینه ها رو ک ببینی یادت میاد

لطفا لایکم نکنید مگه اینکه سخنِ خیلی حکیمانه و گهرباری گفته باشم😁اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن❤من آدم مهربونی ام فقط خسته ام میفهمی؟خسته!ولم کنین ولم کنیییییییییین😐☹😅
همین دیگه دقیق بهم میگی چطوری بخونم؟

مثل وقتی ک رمان و داستان میخونی اونجوری بخون ک فقط بفهمی چی میگه

اوکی خیلی ممنون😍😍😍😗❤ دمت گرم ❤

ایشالا ۲۰ بشی

مگه میشه الان؟

بله قبل امتحان حذف تکدرس یپبزن یکیشو

امروز1401/09/05 رژیم لاغریمو شروع کردم خدایا خودت کمکم کن سربلند و پرقدرت بتونم ادامه بدم  وزن اولیه=۱۰۰  و قد ۱۶۱  و سن ۲۳سال تازه۵ماهه زایمان کردم  رسیدم وزن۸۲ الان بعد این همه شکست توی انواع رژیما  و به علت پرخوری عصبی ول کردم رژیمو مطمئنا میتونم من از هیچ کس کمتر نیستم میتونم با گالری شماری‌و رژیم۸/۱۶✌️🙏
2790
2778
2791
2779
2792