2777
2789
عنوان

ایران تسلیت 🖤🖤😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 68 پست
خیلیا نمیفهمن یا خودشونو به نفهمی زدن.سردار سلیمانی مسئول امنیت کشور تو این جنگای داعش بود.کسایی که ...

نه عزیزم اینا همون طرفداران آمریکا و رضاشاه هستن، همونایی که فکر میکنن آمریکا براشون آسایش میاره نمیدونن آمریکا جز برای کشور خودش به کسی خدمت نمیکنه بله میدزده میبره.

واین نیز بگذرد....

خونواده اش باید خوشحال باشن مگه نمیگن شهیدا مستقیم میرن بهشت و مردایی که آدمای خوبی بودن بهشون حوری میدن بهشون چه لذتی بالاتر از این

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب مستقیم نمیده عزیز وگرنه جنگ جهانی سوم راه میفته. منتظر غیر مستقیمها باشین

ای کاش مستقیم بده

جنگ بشه

بالاخره یا رومیه روم ، یا زنگیه زنگ ..

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ممنونم عزیزم از جوابت یه سریا فکر میکنن همه باید همه چی رو بدونن    

ایشونم منظوری نداشت چون همه شبکه ها یا خبرشو میگه یا زیر نویس میره همش

شماام حق داری شاید توجه نکردی.خیلی طبیعیه خب 

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
خیلیا نمیفهمن یا خودشونو به نفهمی زدن.سردار سلیمانی مسئول امنیت کشور تو این جنگای داعش بود.کسایی که ...

واقعا خیلی مرد قوی 😭😭😭🖤🖤🖤🖤

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰
ای کاش مستقیم بده جنگ بشه بالاخره یا رومیه روم ، یا زنگیه زنگ ..

😐😐😐 میلیون ها نفر بی گناه بمیرن تیلیاردها دلار خسارت زده بشه چرا اخه میگی جنگ؟ خدا نیاره اون روز و 

یکم منطقی باشید بابا 

شایدم فضای جنگ و نمیدونید

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
نه عزیزم اینا همون طرفداران آمریکا و رضاشاه هستن، همونایی که فکر میکنن آمریکا براشون آسایش میاره نمی ...

بحث ،بحث کشورمونه،امنیتمونه.خاکمونه.اینا عقل ندارن.از چی خوشحالن؟؟از اینکه امنیتمون از بین میره؟فقط میشه گفت واسه یه سری از آدما متاسفم.

ایشونم منظوری نداشت چون همه شبکه ها یا خبرشو میگه یا زیر نویس میره همش شماام حق داری شاید توجه نکرد ...

نه اخه یه سری دوستان یه جوری طلب کارن انگار من کشتمش   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
فکر کنم نگران از دست دادن عزیزانت نیستی. نگران بدبخت شدن خودت نیستی

واقعا

اول از خودم شروع میکنم که یه ترقه زیر پام بندازن سکته ناقص میزنم 

#الکی_شعار_ندیم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم