نقلونبات مدیر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 عنوان دکتر چوپ ساز | مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 48 پست کسی رفته پيشش کارش چطوره هزینه هاش چطورن کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد 1398/10/13 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 چند وقته اقدامی؟مشکلت چیه؟ چند سالی میشه تنبلی کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 این شمارشه ممنونم یلدا جون کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
ashkcheshm عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3944 چند سالی میشه تنبلی ای بابا این که مشکلی نیست.با چند دوره دارو حامله میشیبه نظرم برو پیش نانکلی چون جفت دوستای منم مشکل تورو داشتن
یلدا۸۴ عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 3971 ممنونم یلدا جون خواهش میکنم مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 ای بابا این که مشکلی نیست.با چند دوره دارو حامله میشی به نظرم برو پیش نانکلی چون جفت دوستای منم مشک ... اون کجاست آدرس داری ازشاسمش کیه کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
ashkcheshm عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3944 حتما سعی کن هر روز با غذات .ناهار ا پیاز خام بخوریعسل و سیاهدانه رو قاطی کن بخور روزی یه قاشق پرپیاده روی کناسترس رو دور کن حتماشاد زندگی کن
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 حتما سعی کن هر روز با غذات .ناهار ا پیاز خام بخوری عسل و سیاهدانه رو قاطی کن بخور روزی یه قاشق پر ... امتحان کردم جواب نداد بدترم سدم کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
ashkcheshm عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3944 اون کجاست آدرس داری ازشاسمش کیه سهیلا نانکلی .پارکینگ پل حاج محمد تقی سمت راست روبه روی مسجد یه کم از مسجد بالاتره البته
شهرزاد31 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7324 دوست من میرفت پیشش نوبت 2_3صبح ممیشد میگفت اینقدر سرش شلوغه اصلا به حرفات گوش نمیده فقط سونو ازمایش نگاه میکنه
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 سهیلا نانکلی .پارکینگ پل حاج محمد تقی سمت راست روبه روی مسجد یه کم از مسجد بالاتره البته ممنون فدات طریقه نوبت دهیش چطوریه کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
ashkcheshm عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3944 ایشالا که نتیجه میگیری به امید خدا .منم برا دومیم دارم اقدام میکنم شوهرم مشکل پیدا کرده درکت میکنم سخته
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 دوست من میرفت پیشش نوبت 2_3صبح ممیشد میگفت اینقدر سرش شلوغه اصلا به حرفات گوش نمیده فقط سونو ازمایش ... ممنون فدات کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
ashkcheshm عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3944 ممنون فدات طریقه نوبت دهیش چطوریه اونو نمیدونم عزیزم زنگ بزن مطبش بپرس ولی دستش عالیه
نقلونبات مدیر استارتر عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 896 اونو نمیدونم عزیزم زنگ بزن مطبش بپرس ولی دستش عالیه ممنون خودت کجایی هستی کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد
ashkcheshm عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3944 کلا پروسه ی پر استرسی هستایشالا نتیجه بگیریم هر دومون به زودیتوکلت به خدا باشه حتما کمکمون میکنه عزیزم