2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون لوس بازی خودمون؟😐پس چرا من ترجیح میدم دختر محکم باشه از این مسخره بازیا نداشته باشه؟🙄

الان کسی رو دیده همه عاشقشن یا همینجوری گفتی

خوشبختی جوونا صلوات ☺
همون لوس بازی خودمون؟😐پس چرا من ترجیح میدم دختر محکم باشه از این مسخره بازیا نداشته باشه؟🙄

نه مثلا در عین سرسنگین بودن لبخند بزنه تو چشای طرف نگاه کنه جادوش کنه با نگاهش..آروم پلک بزنه ..شمرده شمرده حرف بزنه..

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
نه مثلا در عین سرسنگین بودن لبخند بزنه تو چشای طرف نگاه کنه جادوش کنه با نگاهش..آروم پلک بزنه ..شمرد ...

جدا نگاه چشای پسر کنی لبخند بزنی جادو میکنه من بلد نبستم

خوشبختی جوونا صلوات ☺
جدا نگاه چشای پسر کنی لبخند بزنی جادو میکنه من بلد نبستم

نه اینکه حالا دندونا معلوم بشه هااااا...ملیح عزیزم ..ملیح...یا وقتی داره حرف میزنه با جلوی موهاش بازی کنه..

یه حرکت مثلا: گردنو کمی کج کن چشارو ببند لبخند ملیح بزن ...این سه حرکت همزمان میشه یه نوع دلبری

خخخخخ

صدری اوستا:تو دفنه هستی؟..دفنه:بله دفنه،اسم یه درخت...صدری اوستا:بله اسم یه درخته،اما چه درختی،ببین یه داستانی هست،آپلو بین دخترای خوشگل عاشق دفنه میشه،خیلی اونو دوست داشت اما دفنه یهو غیب میشه،آپلو میگرده و میگرده اما پیداش نمیکنه،بعدش نگاه میکنه به دفنه،یعنی همون درخت دفنه و بعد از اون به عشق دفنه حیاطش رو از درخت دفنه پر کرده...دفنه:من الآن دفنه ی آپلو شدم؟... صدریاوستا:نه،تو دفنه ی عُمرمیشی  
خب اخلاقش چطوره ؟ حالا حسودی میکنی یا معمولیه واقعا؟😂

معمولی  

نه به خدا حسودی نمیکنم 

فک کن من ۴ ساله اینو می شناسم هیچوقت نگفتم فلانی قشنگه یا خوشتیپه 

فک کن مثلا تو جمع حرف میزدیم می گفتیم کیا خوشگلن اسم این نبود 

تازگیا فهمیدیم اوههههه کل پسرا براش له له میزنن

خدا بزرگتر از دردای ماست رفیق❤
نه اینکه حالا دندونا معلوم بشه هااااا...ملیح عزیزم ..ملیح...یا وقتی داره حرف میزنه با جلوی موهاش باز ...

منطور از،چشم بستن یعنی پلک بزن مکث کن بعد چشارو باز کن

واردی ها 😁👌

اعتماد به نفس و قانون جذب هم لازمه

در کل حس خوب به طرف بدی..اخمو و جدی نباشی ادم دلش نخواد نگات کنه

من اخمو جدیم 😐

چه بد😕😕

اخه چراااا..مجردی ؟چندسالته؟

مشکلی تو روابطت با جنس مخالف نداری؟

چه بد😕😕 اخه چراااا..مجردی ؟چندسالته؟ مشکلی تو روابطت با جنس مخالف نداری؟

چون اصلا با پسر ارتباط نداشتم اره عزیزم درخواستم قبول میکنی 

خوشبختی جوونا صلوات ☺